Home Nou Cum se curăță cada/cădița de duș?
Nou

Cum se curăță cada/cădița de duș?

Căzile de duș sunt o soluție practică și foarte confortabile, dar cu toate aceste etanseizările sau îmbinările se înnegresc sau se încarcă cu mucegai odată cu timpul. Prin urmare, în acest articol, vă vom arăta pașii prin care puteți curăța îmbinările și cada/cădița de duș.

Pașii de urmat:

  1. Îndepărtați cu o spatulă părțile îmbinărilor dintre cadă și perete, care sunt deteriorate.
  2. Apoi, eliminați murdăria și mucegaiul de pe cadă/cădița cu un produs de curățare specific, cu care veți evita, de asemenea, apariția înnegririi inestetice a etanșărilor.
  3. Este foarte important ca suportul să fie curat, uscat și fără grăsimi.
  4. Pentru a nu murdării marginile, vă recomandăm să definiți lungimea etanseizării și să o sigilați cu bandă adezivă de mascare.
  5. În continuare, aplicați o margine uniformă de produs pe toată suprafața care urmează să fie îmbinată. Folosiți un etanșant siliconic, rezistent la produsele obișnuite de curățare pentru a evita scurgerile și apariția umidității pe pereții adiacenți băii.
  6. Neteziți cordonul produsului cu un deget umezit în apă cu săpun, astfel încât să nu vi se lipească de mână.
  7. În cele din urmă, rupeți banda de mascare și lăsați produsul să se usuce. Conținutul său ridicat de fungicide va preveni înnegrirea îmbinărilor dintre cadă și perete, menținându-le aderența și elasticitatea pentru o perioadă îndelungată de timp.
  8. Dacă doriți ca lucrarea de întreținere să vă iasă perfect, folosiți produsele adecvate pentru curățarea căzii, precum și pentru lipirea îmbinării, pentru ca în final să arate imaculată.

 

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!