Home Nou Cum să brodezi imagini, texte, simboluri, logo-uri sau modele simple și discrete?
Nou

Cum să brodezi imagini, texte, simboluri, logo-uri sau modele simple și discrete?

Brodarea hainelor poate fi o idee minunată de cadou pentru orice ocazie! Un halat de baie personalizat pentru o zi de naștere, o pernă brodată pentru o nuntă, lenjerie de pat și de baie cu numele unui simbol. Veți vedea că este foarte rapid și ușor de făcut. Dacă doriți să brodați imagini, texte (nume, prenume etc.), simboluri, logo-uri sau modele simple și discrete pentru a personaliza un obiect, în acest articol, vă vom oferi un ghid practic cu această tehnică!

Cum să brodezi imagini, texte (nume, prenume etc.), simboluri, logo-uri sau modele simple și discrete? – pașii de urmat:

– Primul pas pe care trebuie să-l faceți pentru brodarea de imagini, texte, simboluri, logo-uri sau modele simple și discrete pe o haină este să alegeți modelul brodat, adică tipul de desen pe care îl veți broda pe bucata de țesătură.

– Pentru a alege imaginile, textele, simbolurile, logo-urile sau modele simple și discrete pe care urmează să le brodați, puteți căuta modele în revistele tipărite sau le puteți imprima direct de pe computer.

– Cu un marker special sau un creion, transferați modelul de pe hârtie pe pânza de broderie. Așezați desenul pe haină si trasați conturul desenului cu un creion.

– Cel mai bine este să alegeți o țesătură care nu este prea subțire, astfel încât țesătura să nu se rupă la trecerea acului.

– Următorul pas este să introduceți firul prin acul cu care brodați. Alegeți culoarea care vă place cel mai mult sau combinați mai multe culori. Vă sfătuim să cumpărați un sortiment de culori variate, astfel încât să puteți adapta culoarea modelului brodat la culoarea hainelor pe care urmează să le marcați.

– Apoi, treceți acul pe dedesubtul țesăturii, începând din marginea imaginilor, textelor, simbolurilor, logo-urilor care doriți să le brodați.

– Indicat ar fi să lăsați un spațiu mic între fiecare cusătură și să introduceți acul în partea dreaptă a țesăturii pe care o brodați.

– Repetați acești pași, urmând schița desenului pe care l-ați transferat inițial pe țesătură.

– Când o margine este complet brodată (față și dos), îndreptați-vă către cealaltă margine fără a tăia firul (care va fi ascuns sub țesătură).

– Când ați terminat de brodat toată schița, înnodați firul folosind acul, pentru a preveni desfacerea a ceea ce ați brodat.

– După ce ați realizat broderiile cu imagini, texte (nume, prenume etc.), simboluri, logo-uri sau modele simple și discrete, tăiați firul de lângă nod.

Acordă o notă acestui articol!
Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!