Home Afaceri Cum se depun bani la ING?
Afaceri

Cum se depun bani la ING?

Urmareste-ne pe Google News

ING oferă un serviciu online bancar care permite operațiuni fără a percepe comisioane. Dar, unde și cum putem face o depunere în numerar într-un cont? Dacă aveți numerar și doriți să-i depuneți într-un cont ING, este suficient să urmați un proces similar cu cel al oricărei alte bănci tradiționale. În acest articol, vă arătăm cum puteți depune bani la ING.

Cum se depune numerar în ING?

Pentru a depune numerar pe cardul ING, trebuie să mergeți într-o sucursală ING și să efectuați depozitul acolo în contul dorit. De asemenea, este posibil să o faceți printr-un bancomat ING, care se află în general într-o sucursală de a sa.

O altă alternativă este să mergeți la un bancomat Self’Bank care vă permite să efectuați această operațiune, totuși ar trebui să știți că nu toate bancomatele o permit, deoarece acest lucru va depinde direct de sucursală. Astfel, cel mai rapid și mai direct mod este să mergeți la un birou ING.

Cum se depun bani într-un cont ING prin transfer electronic?

Avantajul utilizări serviciilor băncii ING îl reprezintă sistemul său bancar online și faptul că nu percepe taxe pentru efectuarea sau primirea de transferuri. Astfel, puteți depune bani la ING în două moduri:

1. Dacă nu sunteți client ING, puteți efectua un transfer electronic de pe site-ul băncii dvs. direct către contul ING, iar costul va fi stipulat de banca dvs.
2. Dacă sunteți client ING, puteți solicita un transfer de numerar, în acest mod ING va solicita celeilalte bănci să transfere suma dorită de bani fără niciun fel de comision. Pentru a efectua această operațiune trebuie să fiți proprietarul ambelor conturi și să le aveți asociate cu banca ING.

 

Comentarii pe Facebook
3/5 - (5 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!