Home Relații Cum se efectuează corect un masaj testicular?
Relații

Cum se efectuează corect un masaj testicular?

Urmareste-ne pe Google News

Masaj testicule

Masajul scrotului și a testiculelor este o practică desprinsă din culturile orientale ce a fost folosită cu mai multe mii de ani în urmă pentru a îmbunătății performanțele sexuale ale bărbaților. În acest articol, vă oferim câteva sfaturi pentru un masaj testicular corect și eficient.

Cum se realizează un masaj la testicule pentru a crește nivelul testosteronului?

În primul rând, trebuie să fiți conștienți de faptul că mulți oameni neglijează testiculele și se concentreză doar pe zona penisului. Cu toate acestea, este important să urmați un program de masaje la testicule.
Masarea testiculelor este o procedura extrem de simplă și necesară tuturor bărbaților bărbați, deoarece îmbunătățește performanța sexuală a penisului.

Care sunt beneficiile masajului de testicule?

În primul rând, masajul testicular stimulează producția de testosteron, care este deosebit de important pentru bărbații care au un nivel scăzut. Testosteronul este un hormon care controlează dezvoltarea caracteristicilor sexuale masculine și care joacă un rol important în dezvoltarea spermei.

De asemenea, masajul influențează în mod pozitiv producție de spermă în testicule, crește cantitatea și calitatea spermei, masajul joacă un rol esențial pentru bărbații care suferă de infertilitate.

Iar, în al treilea rând, masajul testicular favorizează circulația sângelui la nivelul penisului, crescând astfel intensitatea erecției și durata actului sexual.

Pregătirea testiculelor pentru masaj

1. Înainte de a începe masajul, frecați ușor mâinile una de cealaltă pentru a se încălzi.
2. Testiculele trebuie să fie cât relaxate și să atârne libere. Ar fi de preferat să aplicați un lubrifiant sau un ulei deasupra scrotului.
3. În primul rând, începeți exercițiile cu o încălzire manuală a testiculelor, trăgând ușor în jos sau aplicând o compresă caldă vreme de câteva minute.

Care sunt tehnicile prin care se execută un masaj la testicule?

masaj-testicular
Figura 1

Ridicați penisul cu o mână, apoi împingeți fiecare testicul cu degetul mijlociu în interior, înspre abdomen și masați ușor. (A se vedea figura 1).

Acest masaj trebuie realizat în decursul a 1-2 minute.

 

 

 

 

 

masare-testicule
Figura 2

Apucați cu degetul mare și arătătorul baza penisului și testicule, apoi trageți ușor în direcția opusă bazinului. (A se vedea figura 2)

Realizați acest masaj de 9, 16 sau de 36 de ori.

 

 

 

 

 

masaj-testicule
Figura 3

Apucați un testicul și faceți masaj cu degetele, întindeți cu blândețe folosindu-vă de ambele mâini. (A se vedea figura 3)

Lucrați în jurul scrotului și a testiculelor, apăsați timp de 1-2 minute, evitați apăsarea aspră pentru a nu le răni.

 

 

 

 

Terminați cu un masaj ușor în zona scrotului și a testiculelor, apoi, ştergeți cu un prosop moale. După masaj, testiculele devin mai pline și atârnă mai jos. Acest lucru indică faptul că s-a adunat o cantitate mare de sânge în acestea. De obicei, după aproximativ 1-2 minute fluxul de sânge revine la normal.

Trebuie să țineți cont de faptul că testiculele sunt organe foarte sensibile care necesită o manipulare atentă. Dacă procedeul devine dureros, trebuie să reduceți forța aplicată acestora.

Cât de des și care sunt orele când trebui practicat masajul la testicule?

Puteți face acest exercițiu ori de câte ori doriți, este foarte benefic pentru forma și pentru sănătatea penisului. Persoanele care au probleme de fertilitate ar trebui să efectueze masaj zilnic, de 2-3 ori. Cel mai indicat este să practice acest exercițiu pe timp de noapte, înainte de a merge la culcare, deoarece în timpul somnului activ testicule produc hormoni sexuali masculini. Acest exercițiu va crește în mod semnificativ cantitatea de spermă, și poate ajuta în conceperea mai rapidă a unui copil.

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!