Home Frumusete Cum se elimină coșurile de pe picioare?
Frumusete

Cum se elimină coșurile de pe picioare?

Micile umflături pe piele, pe coapse sau pe brațe apar la majoritatea persoanelor. Aceste coșuri sau bube enervante apar din cauză că pielea nu este bine îngrijită, fie datorită lipsei de hidratare, fie datorită faptului că stratul mijlociu al pielii situat intre epiderm si hipoderm conține prea multe toxine.

În cele ce urmează vă vom spune cum să eliminați coșurile de pe picioare, acneea, petele mici sau mari.


De ce apar coșuri pe picioare?

Aceste coșuri enervante apar în piele din cauză că nu este bine îngrijită. Această problemă este în strânsă legătură cu alimentația fiecăruia, deci primul sfat este să beți o cantitate mare de apă pentru a hidrata cît mai bine organismul. Rețineți că pielea este primul organ care se deshidratează atunci când corpul nu primește suficientă apă, deoarece creierul trimite informații despre deficitul de apă în organism. O altă cauză pentru care apar coșurile este stresul, anxietatea și nervii. În plus, erupția cutanată poate fi cauzată de deficiența de vitamine și de un dezechilibru hormonal.

Tratament pentru coșuri pe picioare

Pentru a trata coșurile pe picioare cel mai important lucru este să mențineți pielea hidratată, cu creme care au PH potrivit și să faceți exfoliere periodică în zonele în care aveți coșuri. Este important să nu le stoarceți sau să le zgâriați, deoarece acestea ar putea irita pielea și ar putea rămâne urme.

Iată cum se elimină coșurile de pe picioare în 5 pași simpli:

Mai întâi trebuie să analizați starea pielii. Dacă observați prezența unor coșuri roșii pe pielea picioarelor urmați pașii de mai jos pentru a le elimina:

1. Curățați bine pielea făcând un dușul fierbinte, pentru a deschide porii. Frecați ușor cu săpun neutru, apoi clătiți foarte bine.

2. Folosind mănuși de exfoliere împreună cu un exfoliant pentru corp faceți masaj pe picioare în mișcare circulară ușoară, astfel încât să se elimine celulele moarte și coșurile, și să permită creșterea părului blocat sub piele.

3. După ce ați terminat curățarea, clătiți bine, apoi ștergeți pielea cu ajutorul unui prosop absorbant.

4. Pentru a observa cu atenție micile umflături pe picioare sau firele de păr încarnate în piele uscată, puteți apăsa foarte ușor zona folosind o vată din bumbac.

5. În cele din urmă, aplicați un hidratant naturist și lăsați-l să acționeze timp câteva minute.


Remedii naturiste pentru coșuri pe picioare

Pentru a elimina coșurile de pe picioare cu remedii naturiste cel mai eficient este să pregătiți o pastă de argilă verde sau roz care elimină celulele moarte. Aceasta va usca inflamația și va elimina surplusul de grăsime din piele. Puneți comprese cu argilă pe picioare zilnic de două ori pe zi (dimineața și seara) după ce faceți duș.

De asemenea, pentru a scăpa de coșurile de pe picioare înainte de a merge la culcare, puteți aplica suc de aloe vera cu miere de albine sau o cremă naturală pe bază de aloe vera și lăsați să acționeze toată noaptea.

În cazul în care coșurile seamănă cu o erupție cutanată, atunci puteți șterge picioarele de 2 ori pe zi cu decoct de mușețel sau calendulă.

Utilizați un exfoliant pe care îl puteți în casă prin amestecarea uleiului de măsline și a zahărului în părți egale și masați zonele afectate de coșuri. Acest remediu naturist ajută la eliminarea scuamelor de keratină, precum și la îndepărtarea celulelor moarte din piele.

O altă metodă naturală de scăpa de coșuri este să pregătiți un preparat pe bază de sare de mare și ulei de măsline extra virgin. Amestecați cele două ingrediente într-un recipient, în cantități egale, apoi aplicați direct pe zona afectată. În final, trebuie să spălați pielea cu apă caldă și săpun. Repetați această procedură de două ori pe săptămână.


În cazul în care observați coșuri pe picioare, nu încercați să le ascundeți sub fuste lungi, pantaloni, etc. Eliminați-le cât mai rapid, trebuie să spuneți nu coșurilor pe tot parcursul anului!!!

Comentarii pe Facebook
5/5 - (2 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!