Home Frumusete, Nou Cum se elimină negii cu miere?
FrumuseteNou

Cum se elimină negii cu miere?

Urmareste-ne pe Google News

Negii apar frecvent în rândul persoanelor de toate vârstele, iar diferitele tratamente, pe lângă faptul că sunt costisitoare, uneori nu sunt eficiente de fiecare dată. Și mai rău, unele produse, atunci când îi elimină, îi fac mai puternici (își întărește apărarea și devine mai ferm). Din fericire, există un remediu natural, ale căror efecte benefice ne pot ajuta să scăpăm de aceste veruci inestetice, fără efecte secundare: mierea. În continuare, vom vedea cum se folosește mierea de albine pentru a îndepărta negii.

Proprietățile mierii în vindecarea negilor

Propolisul produs de albine este o substanță rășinoasă, pe care albinele îl folosesc pentru căptușirea pereților stupului cu un strat lucios, etanș, ca mijloc de apărare împotriva microbilor și a mucegaiurilor. Acțiunea sa este antimicotică, bactericidă și bacteriostatică, fapt ce previne îmbolnăvirea albinelor, și care la rândul său ajută în eliminarea mai multor boli de piele. Dincolo de asta,mierea este eficientă și în îndepărtarea verucilor (negilor), deoarece conține enzime care se absorb prin piele și acționează prin distrugerea acelui strat de piele. Și mai mult, „cleiul de albine” are un efect de calmare a durerii. De asemenea, conține acid salicilic natural, un compus utilizat adesea în medicamentele pentru tratarea negilor.

Tratamentul negilor cu miere de albine

Pentru a elimina negii cu miere, trebui să folosim o miere de albină crudă pură. Deci, va trebui să ne asigurăm că utilizăm una organică, fără aditivi. În acest caz, ar trebui cumpărată dintr-o sursă sigură, adică direct de la apicultor sau din magazinele ecologice.

Tot ce trebuie să facem, este să spălăm bine zona din jurul negului cu apă și săpun. Dacă este posibil, vom îndepărta stratul superior al verucii cu piatră ponce, apoi se acoperă cu un strat de miere și un bandaj, lăsând-o să acționeze mult timp. De îndată ce va fi lipsită de tot oxigenul, veruca va muri în cel mai scurt timp.

În tot acest timp, va trebui să menținem întotdeauna zona din jurul negilor curată. Cel mai indicat este să aplicăm miere de două ori pe zi, dimineața (chiar și imediat după trezire), și seara (înainte de a merge la culcare). După ce a acționat suficient, se curăță temeinic de pe piele. Dacă facem acest lucru câteva zile la rând, va fi mult mai eficient. Cu acest amestec, rezultatele încep să fie observate după 2 săptămâni de utilizare.

În final, dacă dorim să scăpăm mai rapid de negi cu miere, va trebui să o amestecăm cu uleiul de semințe de in, pentru a-i spori puterea de vindecare a acestor mici excrescențe ale pielii, cauzate de infecția stratului superior al pielii cu virusul papiloma uman (HPV). Iar pentru asta, vom folosi o linguriță de miere și 3 picături de ulei de in, iar dacă dorim, putem adăuga și un pic de semințe de in măcinate în amestec, pentru a-l face mai păstos. Apoi, se aplică pasta rezultată de 2 ori pe zi, după o igienizare în prealabil. Cu acest amestec acoperit în bandaj, rezultatele încep să apară după 2 zile de utilizare.

Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!