Home Frumusete Cum se face o mască cu cafea pentru celulită?
Frumusete

Cum se face o mască cu cafea pentru celulită?

Multe creme de pe piață anticelulitice folosesc cafeaua ca ingredient de bază, deoarece s-a demonstrat științific că acest produs ajuta cu adevărat în combaterea celulitei. Dar nu trebuie să cheltuiți mulți bani pe acestea pentru a putea scăpa de acel aspect de coajă de portocală de pe piele, vă puteți face foarte ușor la voi acasă un preparat pe bază de cafea. Prin urmare, în acest articol vă explicăm cum se face o mască de cafea pentru celulită.

Secretul cafelei în reducerea celulitei constă în cofeină, substanța care ne face mai activi atunci când bem și care are puterea de a stimula circulația atunci când este aplicată pe piele.

Drept urmare, există o creștere a fluxului de sânge și a aportului de oxigen, transportând mai mulți nutrienți în regiunile în care ați aplicat cafeaua și oferind o rată mai mare de eliminare a toxinelor.

Rezultatul, după cum vă puteți imagina, este reducerea aspectului de celulele adipoase mărite de sub piele, tipic zonelor cu celulită.

Există mai multe măști de cafea împotriva celulitei, dar astăzi vă vom prezenta pe una dintre cele mai eficiente; masca de cafea cu ulei de nucă de cocos.

Veți avea nevoie de:

  • 1 linguriță de ulei de nucă de cocos, măsline sau de migdale
  • ½ cană de cafea sau de zaț
  • ½ cană zahăr rafinat
  • 1 recipient
  • folie de plastic

Cum se face o mască de cafea?

Pentru a pregăti rețeta, trebuie să amestecați cafeaua cu zahărul până când devine foarte omogenă. Adăugați uleiul de nucă de cocos sau de măsline, sau chiar migdale la amestec (puteți alege soiul care vă place cel mai bine sau cel pe care îl aveți acasă). Se amestecă bine. Dacă doriți o consistență mai lichidă, utilizați mai mult ulei, dar amestecul nu trebuie să fie prea lichid. De îndată ce ați terminat, puneți preparatul într-un recipient pentru a fi utilizat în baie.

Aplicați pe pielea afectată în mișcare circulară și acoperiți cu folie de plastic transparentă. Rolul foliei de plastic este de ajuta la pătrunderea mai ușoară a amestecului în piele. Se lasă să acționeze 20 sau 30 de minute și apoi se îndepărtează cu apă rece.

Puteți aplica această rețetă de două-trei ori pe săptămână, masând zonele afectate de celulită. Clătiți bine, spălați normal și aplicați un ulei hidratant obișnuit.

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!