Home Nou 5 sfaturi daca joci la pariuri pe fotbal
Nou

5 sfaturi daca joci la pariuri pe fotbal

Sunt multi pasionati de sport in Romania, dar mai ales de fotbal, iar o buna parte dintre microbisti prefera sa parieze atunci cand au loc meciuri importante, meciul fiind trait in mod diferit.

In cele ce urmeaza vom prezenta 5 sfaturi de la diferite persoane cu experienta in domeniul pariurilor, astfel incat sa alegi cele mai bune ponturi pariuri si sa iti cresti sansele de castig.

  1. Analizeaza bine situatia celor doua echipe

Pare un lucru simplu de facut, insa multi pariori sunt superficiali cand vine vorba de analiza, iar dupa ce arunca o privire peste clasament si peste forma de moment considera ca au incheiat analiza. In realitate sunt multe aspecte de care trebuie tinut cont. Pe langa clasament si forma, trebuie sa vedeti daca exista absenti de-o parte si de cealalta, ce fel va fi starea vremii la ora partidei si chiar ce arbitru va fi la conducerea meciului

  1. Gestioneaza bine banca de pariere

Un lucru si mai neglijat de pariori este asa numitul “bankroll management”. Practic fara o disciplina in alegerea mizelor este greu sa realizezi profit pe termen lung. Recomandarea este sa nu pariezi mai mult de 5-10% din banca alocata pariurilor pe un bilet, procentul urmand sa difere in functie de gradul de risc al pariurilor alese.

  1. Trebuie sa ai rabdare si disciplina

Daca undeva exista o reteta a succesului pentru pariuri, atunci rabdarea face parte din ea. Orice parior are nevoie de rabdare si disciplina pentru a-si creste sansele de castig pe termen lung. Daca nu ai aceste doua calitati, fa eforturi sa le dobandesti pe parcurs si vei vedea ca bilantul tau la pariuri se va imbunatati treptat.

  1. Alege o strategie de pariere

Iti recomandam sa alegi o strategie de pariere si sa o respecti cu strictete. Astfel iti dezvolti si disciplina, plus ca, avand o strategie, ai sanse mai mari de reusita. Sunt o multime de strategii incercate de pariori, cea mai celebra fiind Martingale. Bineinteles, trebuie sa iti faci calculele bine, astfel incat strategia aleasa sa fie potrivita pentru stilul tau si pentru banca ta de pariuri.

  1. Nu juca la recuperare

Una dintre cele mai mari greseli facute de pariori este ca acestia aleg sa joace la recuperare in momentul in care pierd un pariu sau un bilet. Fireste, asa apare disperarea, iar asta nu poate decat sa iti afecteze jocul la pariuri si alegerile.

Este important sa joci responsabil tot timpul, astfel incat sa nu apara situatii neplacute. Tocmai de aceea disciplina este cheia, ca si in alte domenii.

 

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!