Home Frumusete Cum se folosește vaselina pentru păr?
Frumusete

Cum se folosește vaselina pentru păr?

Supunerea la coloranți, decolorări, căldura de la uscător, mai devreme sau mai târziu deteriorează părul și îl va face să pară mai aspru și uscat. Din fericire, vaselina va fi cel mai bun aliat al nostru pentru a-l menține puternic și sănătos. Această gelatină este deja cunoscută pentru multiplele sale utilizări în ​​domeniul frumuseții. Dar, cum se folosește corect vaselina pentru scalp? În continuare, vom vedea care sunt metodele, regulile și procedurile sale de aplicare!

Parul uscat este un tip de par mai predispus la rupere, fisurare și uscare. Vaselina este ideală pentru par, deoarece îl hrănește și hidratează în profunzime. De asemenea, previne despicarea vârfurilor și favorizează creșterea părului.

Cel mai bine este să folosim vaselină lichidă, deoarece o putem răspândi într-un mod mult mai confortabil. Pentru a face acest lucru, pur și simplu aplicăm câteva picături pe mâini și masăm părul. În acest fel, părul deteriorat se hidratează și se hrănește.

Pe de altă parte, vaselina se aplică în cantități mici pe scalp. Secretul nu constă în cantitate, ci în răbdarea de a masa bine unguentul pe păr pentru a promova absorbția și fluiditatea acestuia, astfel încât să se amestece mai ușor.

La fel, ar trebui să aplicăm vaselina numai pe părul spălat pentru a preveni stratul ocluziv pe care îl creează și, de asemenea, impuritățile care pot deteriora coada.

În ceea ce privește durata tratamentului, recomandat ar fi să aplicăm vaselina pe păr înainte de a merge la culcare. În acest fel, produsul pătrunde corect în scalp și păr. Indicat ar fi să urmăm acest tratament o dată pe săptămână.

Dacă vrem ca genele noastre să crească, să fie mai puternice și mai sănătoase, putem aplica și puțină vaselină pentru a le stimula creșterea. Pentru a face acest lucru, punem vaselina pe un tampon de bumbac și îl trecem prin gene. Acest tratament ar trebui să-l urmăm în fiecare noapte timp de câteva săptămâni și beneficiile sale nu se vor lăsa așteptate.

De asemenea, dacă aplicăm vaselină pentru tratarea mătreții, ar trebui să o lăsăm să acționeze câteva minute și apoi să o îndepărtăm, astfel încât să nu obstrucționeze celulele și să condiționeze creșterea părului.

Dacă observăm că vaselina lasă părul gras și cu aspect murdar, trebuie să îl spălăm a doua zi cu șampon obișnuit și să îl clătim bine. În cazul în care vaselina nu este complet îndepărtată și părul este încă gras, adăugăm o linguriță de bicarbonat de sodiu în șampon. Apoi, verificăm dacă mai există urme de vaselină și dacă părul este complet curat și perfect.

Comentarii pe Facebook
5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!