Home Tehnologie Cum se recuperează toate fotografiile șterse din căsuța de e-mail?
Tehnologie

Cum se recuperează toate fotografiile șterse din căsuța de e-mail?

Urmareste-ne pe Google News

De-a lungul timpului, acumulați multe e-mailuri și dacă nu ați salvat sistematic fotografiile primite sau trimise pe spațiul dvs. de stocare, acestea se șterg sau sunt greu de căutat. Din fericire, există deja un software ce se numește Lost Photos și care vă permite să preluați toate atașamentele de tip „imagine” din căsuța dvs. de e-mail. Haideți să vedem cum se recuperează toate fotografiile șterse cu programul Lost Photo!

Dacă utilizați Windows, accesați download.cnet.com pentru a descărca software-ul Lost Photos. Este complet gratuit!

Dacă utilizați Mac, accesați App Store și descărcați aplicația. Atenție! Prețul său este de 2,99 EUR.

Odată descărcat și instalat pe computer, în primul rând, trebuie doar să introduceți adresa contului dvs. de e-mail de pe care doriți să recuperați fotografiile, precum și parola asociată, apoi să apăsați pe butonul „Find my Photos!”. Fotografiile șterse pot fi recuperate din e-mailurile: Gmail, Yahoo!, AOL, Mac, MobileMe sau Google Apps.

Odată parcurși acești pași, software-ul vă va recupera toate imaginile. Durata căutării va depinde de numărul de fotografii de recuperat din căsuța de e-mail, de mesajele trimise sau coșul de gunoi și de viteza conexiunii dvs. la Internet. Pe măsură ce Lost Photos găsește fotografii, acestea vor fi afișate ca miniaturi, și pe măsură ce înaintează le puteți vizualiza fie direct în software, fie în dispozitivul dvs. obișnuit, și astfel puteți face clic pe “Post to Facebook”, „Post pe Twitter” sau „E-mail Photo”.

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!