Home Relații Cum se spală corect penisul?
Relații

Cum se spală corect penisul?

Urmareste-ne pe Google News
Spălarea și curățarea penisului este o parte foarte importantă a unui bărbat. Aceasta asigură igienă, protecţie şi previne apariția bolilor patologice a organului, eliminând toate mirosurile neplăcute. De asemenea, vitaminele și mineralele sunt esențiale pentru menținerea sănătăți penisului, care previn apariția bolilor chiar și atunci când zona genitală nu este îngrijită corespunzător, în fiecare zi. Dar, atenție, spălatul excesiv, este la fel de dăunător pentru penis precum curățarea necorespunzătoare de zi cu zi. De aceea, în acest articol vă oferim câteva sfaturi esențiale pentru a știi cum să spălați corect penisul pentru a spori igiena intimă și pentru a-l menține sănătos.

spala penisul

Mulți bărbați au tendința de a neglija curățarea temeinică a penisului, și în ciuda acestui fapt igiena intimă este foarte importantă în timpul actului sexual, partenerii se vor simți mult mai în largul lor, în special atunci când practică sex oral. Praful, murdăria, sudoarea dar și bacteriile poate provoca miros neplăcut, iritație și inflamație organului. Bărbații ar trebui să se spele zilnic pe penis, și să acorde o atenție deosebită zonei de sub prepuț. Însă, pentru a realiza acest lucru, este foarte important ca aceștia să știe cum să curețe corespunzător penisul.

Pentru a evita acumularea de bacterii care produc miros neplăcut, este esențial să spălați foarte bine penisul, motiv pentru care primul lucru pe care trebuie să îl faceți atunci când sunteți la duș este să decalotați glandul/capul, și să expuneți penisul la jetul de apă călduță.

Aplicați un săpun delicat, de preferință, special pentru zonele intime, și spălați foarte bine de sus în jos, chiar și glandului sau vârful penisului. Este important să retrageți prepuțul pentru a curăța bine penisul, pentru că dacă spălați doar exteriorul penisului, veți dezinfecta doar stratul exterior și, atunci când veți avea o erecție, în urma retragerii complete a prepuțului (pielea mobilă), veți descoperi că capul penisul nu este curat, va conține un fel de substanță albă, care emana miros urât. Aceasta secreție alba, cu aspect brânzos pe penis este foarte neplăcută pentru partenera dvs.

După ce ați curățat în mod corespunzător penisul cu apă și săpun, nu uitați să spălați testiculele, aplicați apă călduță și săpun printr-un masaj ușor pentru a îndepărta mirosul produs de transpirație.

Aplicați săpun și în zona anală pentru a de a realiza o spălare profundă, astfel încât să eliminați orice miros neplăcut pe perioada contactelor intime.

În urma efortului fizic depus la sală sau la locul de muncă, corpul transpiră foarte mult, iar în acest caz, este necesar să se spele penisul înainte de a avea un act sexual, acest lucru va face raportul mai plăcut și mai provocator.

5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!