Home Auto, Nou, Sănătate Cum se tratează sciatica cu remedii naturiste?
AutoNouSănătate

Cum se tratează sciatica cu remedii naturiste?

Urmareste-ne pe Google News

sciatica remedii
Durerile în regiunea lombară, ce radiază către șolduri și coboară spre picioare sunt cauzate de o disfuncție a nervului sciatic. Aceasta manifestare poartă numele de sciatică și nu este o boală, ci mai degrabă un simptom al unei afecțiuni a nervului sciatic. Principala manifestare a sciaticii este durerea localizată de-a lungul nervului sciatic: din zona lombara, către fese, de-a lungul membrelor inferioare, până la genunchi (de obicei doar un singur picior este afectat). Intensitatea durerii variază de la ușoară până la severă și se poate agrava în cazul în care persoana stă jos pentru perioade îndelungate. Dacă suferiți de sciatică este esențial să mergeți la medic pentru a stabili diagnosticul complet, dar, de asemenea, există remedii naturiste care tratează sciatica.

Scoarța de salcie

Unul dintre cele mai bune remedii naturale pentru sciatică este infuzia de scoarță de salcie. Pentru preparare, trebui să fierbeți o jumătate de litru de apă cu o bucată de scoarță de copac timp de aproximativ 15 minute. Pentru a elimina toate urmele de scoarță de la salcie se strecoară și se bea la fiecare 8 ore.

Hamei

De asemenea, puteți prepara o cataplasmă de hamei să o aplicați în zona lombară pentru a încerca să reduceți durerea. Trebuie sa fierbeți planta timp de aproximativ 10 minute și apoi să o înveliți într-o cârpă. Fără să se răcească, aplicați-o pe zona dureroasă și acoperiți-o cu o cârpă pentru a se menține caldă.

Cimbru, oregano și urzica

O altă infuzie ce elimină durerile cauzate de sciatică este cea de cimbru, oregano și urzică. Adaugă o lingură de cimbru, oregano și alte trei de urzică într-un litru de apă. Se fierbe aproximativ 15 minute și apoi se strecoară ceaiul. Se bea de două ori pe zi.

Usturoi

Un alt remediu naturist recomandat sciaticii este, de asemenea, usturoiul crud combate durerea cauzată de sciatică, deoarece menține sângele cald, crește circulația și, prin urmare, poate ameliora durerea.

Ghimbir măcinat și ulei de susan

Un alt remediu acasă împotriva sciatici este masajul de partea inferioara a spatelui care pot fi efectuat cu un amestec de ghimbir măcinat și ulei de susan.

Comprese calde și reci

Una dintre cele mai bune soluții pentru a combate sciatica este utilizarea de comprese calde și reci sau dușuri calde și reci. De asemenea, puteți aplica un tampon cald sau o sticlă cu apă fierbinte pe partea inferioara a spatelui.

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!