Home Nou, Sănătate Cum se vindecă HIV/SIDA cu planta Jatropha curcas?
NouSănătate

Cum se vindecă HIV/SIDA cu planta Jatropha curcas?

Urmareste-ne pe Google News

Infecția cu HIV este o boală cauzată de virusul imunodeficienței umane – o boală cronică infecțioasă antroponotică. Se caracterizează printr-o afectare specifică a sistemului imunitar, ducând la distrugerea lui lentă până la formarea sindromului de imunodeficiență dobândită (SIDA), însoțită de dezvoltarea infecțiilor oportuniste și a neoplasmelor maligne secundare.

Nu a fost găsit încă niciun medicament care să poată elimina HIV-ul din organism, așa că infecția cu HIV este încă incurabilă. Din fericire, medicina naturistă a parcurs o etapă importantă în descoperirea unui remediu care luptă împotriva HIV/SIDA. Astfel încât, potrivit studiilor efectuate în Africa, aceasta nu mai pare a fi o boală incurabilă. Mulți vindecători sau terapeuți naturiști pretind că dețin leacul potrivit, și anume, o plantă care se numește Jatropha curcas roșie (Jatropha gossypifolia). Să descoperim împreună, Jatropha, această plantă care se presupune că vindecă complet organismul de HIV/SIDA.

Prezentare plantă Jatropha curcas roșie (Jatropha gossypifolia)

Jatropha este o plantă dicotiledonată aparținând familiei Euphorbiaceae. Există mai multe specii din genul Jatropha și toate aceste specii sunt originare din America Centrală. Dar cea mai folosită specie este jatropha gossypifolia, cunoscută în mod obișnuit sub numele jatropha curcas. Într-adevăr, vorbim de jatropha roșie care este utilizată în medicină datorită acestor proprietăți terapeutice. Astfel spus, Jatropha roșie este un arbust folosit în mod tradițional în regiunile dezvoltate pentru a proteja culturile sau adăposturile animalelor. Este o plantă răspândită în toată lumea. Dar, deși semințele sale au proprietăți medicinale, ele sunt toxice pentru oameni și chiar pentru animale. De aceea folosim frunzele și rădăcinile.

Jatropha roșie și utilizarea sa împotriva HIV/SIDA

Conform multor studii efectuate pe planta jatropha curcas roșu, aceasta ar avea efecte antiretrovirale foarte eficiente. Astfel intervine în lupta împotriva HIV/SIDA, datorita ingredientelor active antivirale pe care le conține. Într-adevăr, aceste ingrediente active antivirale sunt naturale și acționează într-un mod eficient și specific pentru a lupta eficient împotriva virusului. În plus, datorită acestor proprietăți antivirale, este folosit și în tratamentul infecțiilor tractului urinar.

Cum se vindecă HIV SIDA cu planta Jatropha curcas roșie?

În fața nemiloasei boli HIV/SIDA, iată că există această plantă numită jatropha curcas roșie cu o mie de virtuți, care este capabilă să distrugă complet virusul și să trateze pacienții. Datorită acestei plante, mulți oameni s-au vindecat și încă alte milioane de persoane pot fi vindecate. Putem folosi jatropha curcas roșie, fără niciun pericol în fața HIV/SIDA. Jatropha, nu este un antibiotic, ci un stimulent al sistemului imunitar, care atunci când este folosită in combinație cu alte plante, ar putea salva milioane de vieți.

Pentru a trece direct la subiect, tot ce trebuie să facem este să obținem frunzele plantei numită jatropha roșie și tuberculul de manioc, și gata. Prepararea acestui decoct miraculos este foarte simplu.

Pregătire:

  • Se zdrobește maniocul printr-o presă manuală pentru a obține sucul;
  • Se mixează sau se măcină câteva frunze de jatropha curcas roșie în apă pentru a obține și sucul acestuia;
  • La final, se amestecă cele 2 sucuri într-o sticlă pentru a se păstra la rece, ferit de lumină.

Administrare:

  • Se beau 3 pahare pe zi (dimineața, după amiaza și seara) timp de 45 de zile. Cu toate acestea, nu se va adormi imediat după administrarea dozei de seara.

Notă: Pentru a accelera eficacitatea tratamentului, se va evita toate mesele, cu cel puțin 1 oră înainte sau după administrarea decoctului.

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!