S-au scris nenumărate articole despre veganism sau vegetarianismul, și cu toate acestea, puține persoane înțeleg importanța combinaţiei chimice organice pentru corpul omenesc. Prin urmare, în acest articol vom vedea care este adevărata importanță a vegetarianismului sau veganismului din punct de vedere științific, medical și a factorilor chimiei corpului!

CONSUMUL DE CARNE = MEDIU ACID = BOLI, ÎMBĂTRÂNIRE ȘI DECES

Un număr foarte mare de ființe au o burtă mare, umplute cu paraziți din cauza funcționării defectuoase a organelor, o degenerare celulară cauzată de aciditate, promovată de aciditatea rezultată prin consumul de alimentele moarte (chimic = sintetizat, moarte sau fierte). În condiții de aciditate paraziții evoluează într-un mod optim.

Atunci când sistemul corpului uman este prea acid, caracteristică a lipsei de minerale alcaline ionizate, celula nu este capabilă să se hrănească. O celulă aflată în prezența „PH-ului“ acid dezvoltă un strat solid pe peretele său exterior, deoarece consideră a se afla într-o perioadă de luptă pentru supraviețuire (secetă). Corpul (celula) aflându-se în imposibilitatea de a alimenta un mod „fals“ de supraviețuire, are trei opțiuni la dispoziție:

  • Aciditate foarte mare, care slăbește organismul (îl usucă)
  • Retenție de apă sau de lichid (obezitatea (mod de supraviețuire))
  • Acumulare grăsimilor ingerate în celulele adipoase

Prin urmare, înțelegerea chimiei corpului este unul dintre factorii importanți de știut, altfel spus, corpul rămâne fără energie atunci când încetează să mai consume carne.

Multe persoane au încercat să oprească consumul de carne, însă au consumat prea mult cereale (fierte sau negerminate), sau leguminoase, care au proprietăți foarte acidifiante, conducând celula să se afle în imposibilitatea de a asimila substanțele nutritive.

Acţiunea fundamentală de A MÂNCA un cadavru, adică carne, care este un aliment mort, caracteristică a absenței electricității Atomice (lumina), nu este concepută ființelor umane, și care accelerează sosirea bolii (îmbătrânirea și moartea).

Care sunt alimentele care stimulează IONII (electroni) negativi, responsabili cu prevenția bolilor?

Alimentele care stimulează IONII (electroni) negativi sunt așa zisele “alimente vii”, care sunt considerate a fi fructele și legumele, ușor fierte sau în stare de prospețime maximă.

Proteinele și mineralele, inclusiv fierul, se află într-un număr mare în fructe și legume (bucătăria vieții).

Alimentele vii conțin minerale organice, care sunt catalogate de oamenii de știință; “hrană negativ ionizată”, umplută cu lumină atomică (foton = bio foton), care mărește luminozitatea (frumusețea) ființei umane. Alimentele vii conțin, de asemenea, o mulțime de enzime care întăresc flora intestinală (sistemul imunitar).

Prin urmare, pentru a fi mai puternici, mai longevivi, mai puternici și mai sănătoși (mai frumoasă), ar trebui să consumăm alimente cât mai organice (locale), și care sunt mult mai bune, deoarece conține mult mai multe substanțe nutritive (arome).

Pe de altă parte, apa, alimentul de bază, posibil ionizată, este structurată pentru a mări frecvența de vibrație (lumină atomică (foton)) a nucleului atomic al fiecăreia dintre moleculele omului. Importanța proprietății apei (purificate) este mai importantă decât alimentele ingerate.

 

Comentarii pe Facebook