Home Nou De ce este România a 4-a cea mai coruptă țară din Uniunea Europeană?
Nou

De ce este România a 4-a cea mai coruptă țară din Uniunea Europeană?

România, una dintre cele mai sărace țări din Uniunea Europeană, chiar și după căderea regimului comunist în 1989, și mai ales după aderarea la UE în 2007. În această țară corupția este prezentă în special în vârful structurilor statului, fiind prezentă în viața de zi cu zi a liderilor politici și a șefilor de instituții publice. Dacă, din punct de vedere intern, statul este sărăcit de practicile corupte la toate nivelurile; la exterior, această corupție a devenit un instrument politic.

Potrivit clasamentului pe anul 2018 privind corupția, România este a 4-a cea mai coruptă țară din Uniunea Europeana, ocupând locul 25 din 28 și situându-se pe locul 61 la nivel mondial, având 47 de puncte în raportul anual al organizației Transparency International.

Trebui reamintit că la nivelul celor 28 de state ale Uniunii Europene, Romania se situează pe locul 4, înaintea Ungariei (46 de puncte), Greciei (45) si Bulgariei (42 de puncte).

Dar de ce este România a 4-a cea mai coruptă țară din Uniunea Europeană?

Cauza care favorizează fenomenul corupției în România o reprezintă francmasonii speculanți care au corupt-o. România este astăzi o sectă masonică, îndreptată spre cele mai importante organizații și anume Marele Orient, politic de stânga, din care din s-a născut Iohannis, prin intermediul Marelui Orient din Italia, a Marii Loji naționale franceze și a Marii Loji din Austria, mai degrabă de dreapta, la care este necesar legături cu Grupul Bilderberg…

Klaus Iohannis este nașul de cununie al CONSULULUI AUSTRIEI, Andreas Huber. Amândoi fac parte din masoneria austriacă. El a fost decorat de austrieci în anul 2009 pentru servicii deosebite aduse Austriei. Dincolo de acesta, există astfel mii de masoni care sunt în toate partidele politice (masonii sunt în tot și în toate), ocupând funcții importante în instituțiile statului român, corupând și distrugând toate industriile țări.

Spre exemplu, industria petrolieră a fost distrusă și preluată de directorii masoni austrieci ai multinaționalei OMV, astăzi OMV Petrom (cea mai valoroasă companie din România). Astfel încât, membrii familiilor unor politicieni foarte cunoscuți, cum ar fi Dan Barna, Viorica Dăncilă, M.R. Ungureanu și mulți alții, sunt remunerați de OMV cu peste 8.000 de euro pe lună pentru slujirea intereselor de către liderii statului român. Detalii la acest link.

Acest lucru evidențiază rețelele oculte al căror jurământ depus în lojile masonice este în ochii lor mai important decât cel al cetățenilor unor state, cum ar fi cei ai României.

Există o listă lungă de miniștrii și secretari ai francmasoneriei speculative în România. O parte dintre aceștia îi puteți verifica la următorul link: http://www.adlc.ro/c/c1/lista-masonilor-foarte-cunoscuti-din-romania/

Prin urmare, ar trebui dizolvate toate lojile masonice din teritoriu, deoarece sunt organizații criminale.

Comentarii pe Facebook
5/5 - (3 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!