Sistemul financiar actual care a înlocuit vechiul sistem (care, așa cum s-a întâmplat deja a fost cu puțină cunoaștere publică, ca să nu deranjeze masele și piețele) a făcut ca fiecare națiune suverană să treacă printr-o fază strictă de conformitate și audit cu privire la valoarea resurselor lor naturale brute. Pe baza auditului respectiv din fiecare națiune în parte, a fost stabilit prețul exact al fiecăreia, iar apoi s-a totalizat Rezerva Valutară Globală (GCR – Global Currency Reserve). Ce este grav aici, este că resursele anumitor state au fost voit subevaluate sau inegal calculate, pentru a fi privatizate la prețuri exclusiv mai mici. Și mai mult decât atât, planeta Terra nu are valoare monetară, deoarece valoarea sa reală este nelimitată (incalculabilă (aer-apă-foc atomic, etc.). Pentru a facilita înţelegerea aspectelor enunţate, vom încerca să analizăm faptele nejustificate ale statelor care au calculat GCR și au subevaluat valoare resurselor altor state pe baza legilor și tratatelor de drept internațional în vigoare și, de asemenea, de ce toate valutele statelor lunii trebuie să aibă aceeași valoare!

Conform tratatelor de pace sau a dreptului penal internațional (drept penal) resursele aparțin umanității și nu pot fi privatizate pentru crearea de valute. Prin urmare, toate valutele statelor lunii trebuie să aibă aceeași valoare, deoarece, ele aparțin umanității. Astfel că, în conformitate cu Curtea Penală Internațională = ONU (Organizația Națiunilor Unite) un stat (țară, provincie, municipalitate sau multinațională) nu poate pretinde că este proprietarul resurselor teritoriului în scop comercial. Aceste resurse trebuiesc gestionate și administrate în mod rațional de către întreaga umanitate, pentru a permite corectitudinea (împărțirea echitabilă a nevoilor cetățenilor unui stat).

Acestea sunt legi internaționale semnate în urma celui de-al doilea război mondial pentru a preveni războiul pe pământ. Ele prevăd, de asemenea, că aurul nu poate fi privatizat. Aurul exploatat (furat) pe un teritoriu care aparține unei națiunii, constituie un act penal și o crimă de război. Cu toate acestea, statele care vor să privatizarea resursele unor țări precum, Indonezia, Vietnam, Zimbabwe, Irak, în favoarea multinaționalelor și a băncilor lor, le supraevaluează resursele pentru a se îmbogăți, pe baza valorilor bursiere, încălcând grav principiile dreptului penal internațional în vigoare.

Spre exemplu, conform evaluării realizate de Rezerva Valutară Globală, țările enumerate mai sus au fost clasificate la valori, cum ar fi: Roupie Indoneziană (valoare după GCR = 4 sau 5), Dong vietnamez (valoare după GCR = 5,0), Dinar irakian (valoare după GCR = 8).

Privatizarea resurselor, și anume, reactivarea băncilor centrale private de exploatarea resurselor, sau o monedă națională se bazează pe resursele găsite pe teritoriul său,… fără stabilirea unui venit maxim…, …. fără supravegherea CPI (Curtea Penală Internațională) pentru gestionarea științifică (echitabilă) a resurselor…, umanitatea s-ar putea distruge în viitor. Vânzarea resurselor din alte națiuni la prețuri mult mai scăzute distrugere concurența între acestea.

Prin urmare, națiunile trebuie să aibă aceeași valoare monetară,… o singură valoare monetară internațională, pentru a încheia competiția… Dacă o țară valorează mai mult decât o altă țară, din cauza unui sistem capitalist (puterea) bazat pe resursele sale, această țară va prelua controlul planetei Pământ (și Justiția).

“Exploatarea resurselor nu poate fi folosită pentru crearea monetară…, iar acest lucru este esențial pentru evitarea războiului pe pământ… Dorința de a privatiza un stat, sau crearea monetară se consideră o crimă de război. “Tratatele de pace ale Organizației Națiunilor Unite au fost semnate pentru a evita privatizarea statelor…”

În concluzie:

Valutele statelor lunii trebuie să aibă aceeași valoare, iar statele trebuie să se ajute reciproc, în loc să inventeze un joc bazat pe competiție în care se distrug reciproc. Concurența este supraexploatarea planetei pentru a îmbogăți oligarhii din fruntea statelor. Concurența este războiul pe pământ și distrugerea ecosistemelor.

Comentarii pe Facebook