Home Afaceri De ce monedele tuturor statelor trebuie să aibă aceeași valoare, conform Curții Penale Internaționale?
Afaceri

De ce monedele tuturor statelor trebuie să aibă aceeași valoare, conform Curții Penale Internaționale?

Urmareste-ne pe Google News

Sistemul financiar actual care a înlocuit vechiul sistem (care, așa cum s-a întâmplat deja a fost cu puțină cunoaștere publică, ca să nu deranjeze masele și piețele) a făcut ca fiecare națiune suverană să treacă printr-o fază strictă de conformitate și audit cu privire la valoarea resurselor lor naturale brute. Pe baza auditului respectiv din fiecare națiune în parte, a fost stabilit prețul exact al fiecăreia, iar apoi s-a totalizat Rezerva Valutară Globală (GCR – Global Currency Reserve). Ce este grav aici, este că resursele anumitor state au fost voit subevaluate sau inegal calculate, pentru a fi privatizate la prețuri exclusiv mai mici. Și mai mult decât atât, planeta Terra nu are valoare monetară, deoarece valoarea sa reală este nelimitată (incalculabilă (aer-apă-foc atomic, etc.). Pentru a facilita înţelegerea aspectelor enunţate, vom încerca să analizăm faptele nejustificate ale statelor care au calculat GCR și au subevaluat valoare resurselor altor state pe baza legilor și tratatelor de drept internațional în vigoare și, de asemenea, de ce toate valutele statelor lunii trebuie să aibă aceeași valoare!

Conform tratatelor de pace sau a dreptului penal internațional (dreptul penal) resursele aparțin umanității și nu pot fi privatizate pentru crearea de valute. Prin urmare, toate valutele statelor lunii trebuie să aibă aceeași valoare, deoarece aparțin umanității. Astfel încât, în conformitate cu Curtea Penală Internațională = ONU (Organizația Națiunilor Unite) un stat (țară, provincie, municipalitate sau multinațională) nu poate pretinde că este proprietarul resurselor unui teritoriu în scopuri comerciale. Aceste resurse trebuiesc gestionate și administrate în mod rațional de către întreaga umanitate pentru a permite corectitudinea (împărțirea echitabilă a nevoilor cetățenilor unui stat).

Privatizarea resurselor, și anume, reactivarea băncilor centrale private prin exploatarea resurselor sau a monedei naționale se bazează pe resursele găsite în teritoriul său fără stabilirea unui venit maxim și fără supravegherea CPI (Curtea Penală Internațională) pentru gestionarea științifică (echitabilă) a resurselor, umanitatea s-ar putea distruge în viitor. Vânzarea resurselor din alte națiuni la prețuri mult mai scăzute le distrug prin concurența dintre acestea.

Națiunile ar trebui să aibă aceeași valoare monetară și o singură valoare monetară internațională pentru a încheia competiția între ele, care nu duce altceva decât la distrugere. Dacă o țară valorează mai mult decât o alta, și asta din cauza sistemului capitalist (puterea) bazat pe resursele sale, acea țară va prelua controlul planetei Pământ (și Justiției).

Exploatarea resurselor nu poate fi folosită pentru crearea monetară, iar acest lucru este esențial pentru evitarea războiului pe pământ… Dorința de a privatiza un stat, sau crearea monetară a acestuia este considerată o crimă de război. “Tratatele de pace ale Organizației Națiunilor Unite au fost semnate pentru a evita privatizarea statelor…”

Acestea sunt legile internaționale semnate în urma celui de-al doilea război mondial pentru a preveni violența între state. Ele prevăd de asemenea că aurul nu poate fi privatizat. Aurul exploatat (furat) pe un teritoriu care aparține unei națiunii constituie un act penal și o crimă de război. Cu toate acestea, statele care vor să privatizarea resursele unor țări precum, Indonezia, Vietnam, Zimbabwe, Irak, România, etc. în favoarea multinaționalelor și a băncilor lor care supraevaluează resursele pentru a se îmbogăți în baza valorilor bursiere încălca grav principiile dreptului penal internațional în vigoare.

Parte și mai gravă este că în zilele noastre un grup restrâns de bancheri internaționali au realizat o evaluarea numită Rezerva Valutară Globală (GCR) pentru a distruge monedele naționale, în care a clasificat valoarea valutelor la prețuri mult mai mici în raport cu monedele lor.

Să luăm, spre exemplu, valorile monedelor majorității statelor au fost clasificate în raport cu dolarul, iar în acest caz evidențiem; Dinardul irakian tinde spre o rație de 6:1… Vietnamul Dong 4:1… Rupia indoneziană 4:1. În ceea ce privește Leul românesc, acesta are o rație de 1:4 în raport cu dolarul, însă rația în favoarea leului este în scădere. Astfel spus, aceste valute nu valorează practic nimic pe piață…  Astfel că, conform DPI toate monedele ar trebui să fie stabilite la o „RAȚIE de 1:1″.

Bancherii mondiali au jefuit Băncile Centrale Naționale, luând de exemplu Banca Națională a României, unde au generat o uzură bancară (falsificare) sau datorii cu ajutorul banilor creați din nimic, distrugând Banca noastră Națională Centrală prin impunerea unei datorii ilegale 100%:

Astfel încât, “Datoria nu trebuie rambursată, altfel încât să nu recunoaștem meritele acestor trădători, deoarece această datorie este 100% ilegală … Trebuie anulată pentru a fi considerată ilegală.”

Acest lucru se datorează faptului că au interzis monedele naționale pentru a impune dolarul american… Anumitor state li s-a impus euro pentru a acoperi cu succes banca lor centrală națională.

În concluzie:

Valutele statelor lunii trebuie să aibă aceeași valoare, astfel încât datoriile între acestea să fie inexistente. Deci, statele trebuie să se ajute reciproc în loc să inventeze un joc bazat pe competiție în care se distrug reciproc. Concurența conduce la supraexploatarea planetei pentru a îmbogăți o mână de oligarhii din fruntea unor state. Practic, concurența reprezintă războiul pe pământ și distrugerea ecosistemelor.

Comentarii pe Facebook
5/5 - (4 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!