Știm cu toții că, actualul sistem financiar nu este corect și că de fapt a fost proiectat să înrobească umanitatea. Cu ajutorul nostru “Declanșatorul de Argint” din data de 11.11.2019 are un potențial real de a deveni punctul de cotitură în pregătirile pentru resetarea financiară. Toți oamenii ar trebui să cumpere argint pe data de 11 noiembrie pentru a crea o aură energetică puternică în jurul planetei Terra, care va trimite un puls de lumină în modificarea sistemul financiar global. Următoarea prăbușire sistemică a actualului sistem financiar este de fapt prăbușirea bulei de sclavie a datoriilor! Majoritatea dintre noi cunoaștem cazurile grave ale persoanelor executate silit în Romania pentru o datorie la o bancă străină, și asta datorită ratelor tot mai mari și a dobânzilor abuzive impuse de sistemul bancar. Spre exemplu; creditele românilor în franci elvețieni.

Astrologic, tranzitele lui Mercur peste Soare sunt cele mai bune momente posibile pentru tot ce are legătură cu finanțele.

Prin urmare, Forțele Luminii cer tuturor care se simt îndrumați, să cumpere atât de mult argint cât se simt ghidați, în ziua de tranzit al lui Mercur, luni 11 noiembrie 2019. Este foarte important să vă cumpărați argintul (fizic sau online) pe 11 noiembrie și NU înainte sau după, pentru a asigura coerența și eficiența armonică a acțiunii noastre.

Pe plan ezoteric, argintul este metalul care ne conectează la abundență și la energia Zeiței:

https://www.indigomoonjewels.com/blogs/news/silver-metaphysical-properties-and-powers

Pe plan energetic, cumpărarea de argint va fi un act simbolic de a aduce abundență în viața voastră.

De asemenea, vom face o meditație în masă care va sprijini energetic acțiunea noastră fizică de cumpărare a argintului.

Scopul meditației noastre este să ancorăm cât mai multă Lumină posibil în sistemul financiar global pentru a ușura și armoniza situația.

Vom face această meditație în momentul maximului tranzitului lui Mercur, luni 11 noiembrie la 15:15 pm GMT în Londra. Acesta este echivalent cu 11:15 pm CST în Taipei și Beijing, 5:15 pm EET în Cairo, 4:15 pm CET în Paris, 10:15 am EST în New York, 9:15 am CST în Chicago, 8:15 am MST în Denver și 7:15 am PST în Los Angeles. Japonia și Australia vor avea deja 12 noiembrie și meditația va avea loc la 2:15 AEST în Sydney și 0:15 am JST în Tokyo.

Meditația în masă “Declanșatorul de Argint“, va avea loc în data de 11 noiembrie 2019, la ora 15:15 PM GMT – 17:15 ora României!

Este foarte important să efectuați tranzacția efectivă (fizică sau online) de cumpărare de argint pe 11 noiembrie în fusul orar al României.

Pentru a ajuta la realizarea viralului Silver Trigger, au fost create aproape 50 de videoclipuri în mai mult de 20 de limbi, printre care 2 și în limba română. Le puteți urmări mai jos:

Comentarii pe Facebook