Home Auto, Nou Din ce cauză sunt probleme cu pornirea mașinii?
AutoNou

Din ce cauză sunt probleme cu pornirea mașinii?

Este extrem de frustrant să vezi că există probleme cu pornirea mașinii. În cazul în care motorul autovehiculului dvs. nu începe să funcționeze, ar putea fi din cauza unor probleme legate de sistemul de aprindere sau ar putea fi o problemă cauzată de baterie sau poate exista, de asemenea un alt defect mult mai complex.


Pentru a afla de ce există problema cu pornirea mașinii în acest articol vom încerca să răspundem la câteva întrebări simple și utile. Iată care sunt principalele motivele pentru care mașina dvs. are probleme la pornire şi la funcţionare a motorului!

De ce sunt probleme la pornirea mașinii? Dacă vehiculul nu începe să funcționeze verificați cele mai frecvente cauze sau mai bine spus cauzele principale!

Primul motiv pentru pentru care nu se produce pornirea motorului ar fi acela că bateria nu mai are suficientă putere sau pentru că s-a descărcat. Cel mai probabil s-a descărcat, deoarece ați uitat farurile aprinse sau aceasta este uzată. În acest caz, ar trebui să verificați care este motivul pentru care bateria nu mai are energie.

Dacă mașina nu începe să funcționeze este posibil să fi rămas fără combustibil. În cazul în care ați alimentat de curând este posibil să existe o scurgere din rezervorul de combustibil. Puteți verifica cu ușurință dacă există scurgeri de combustibil, uitându-vă direct sub motor.

Acesta este o situație care apare frecvent, și poate fi cauzată de impactul rezervorului cu o piatră, spre exemplu. În cazul în care nu aveți benzină în rezervor, deoarece ați uitat să alimentați ar trebui să luați o canistră, să mergeți la o stație de benzină și să o umpleți cu combustibil, apoi să alimentați.


Alte motive pentru care motorul mașinii dvs. nu demarează sunt următoarele:

Contactul de pornire este defect

Acesta este un alt motiv întemeiat pentru care există această probleme cu pornirea autovehiculul dvs. Contactul de cheie face parte din sistemul de aprindere care are rolul de a alimenta circuitul de aprindere și de pornire a motorului atunci când cheia este rotită. În momentul în care învârtiți cheia în contact și nu observați niciun sunet din partea mașinii, cel mai probabil autoturismul dvs. nu pleacă din cauza că acest întrerupător s-a defectat.

Bujiile sunt defecte sau sunt înfundate

Dacă acționați cheia și auziți cum se învârte electromotorul, iar motorul mașinii nu funcționează atunci poate fi vorba despre o problemă cu bujiile, care pot fi înfundate, murdare sau defecte. În cazul în care doriți să evitați costurile impuse de service ar trebui să curățați sau să înlocuiți singuri bujiile, deoarece nu este un lucru destul de complicat.

Releul de pornire este defect

O altă cauză pentru care autovehiculul dvs. nu are pornire este aceea că releul de pornire este defect. Această piesă a autovehiculului este responsabilă pentru trimiterea energiei electrice către motorul mașinii pentru a începe să funcționeze, astfel încât orice defecțiune a acestuia poate face ca motorul mașinii dvs. să nu demareze.

Comentarii pe Facebook
5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!