Home Muzica si filme Documentar: HSBC | Gangsters of Finance (Gangsteri de Finanțe 2017)
Muzica si filme

Documentar: HSBC | Gangsters of Finance (Gangsteri de Finanțe 2017)

Urmareste-ne pe Google News

Gangsters of Finance 2017

Gangsteri de Finanțe

HSBC: Gangsters of Finance, este un documentar remarcabil (1h26) realizat de ARTE în 2016 (abrevierea postului de televiziune franco-german Association Relative à la Télévision Européenne) și lansat în Franța în decembrie 2017, despre HSBC, un imperiu bancar care ascunde multe activități infracționale, cum ar fi evaziune fiscală masivă, spălare de bani murdari, corupție, manipulare a ratelor valutare și a ratelor dobânzii, susținere a cartelurilor de droguri din Mexic și din Columbia și multe altele. Totuși, gigantul bancar reușește să iasă din fiecare caz cu amenzi ridicol de mici. Cineaștii au investigat activitățile infracționale ale acestui colos financiar răspândit, din Hong Kong până în Statele Unite, și până în Europa. Urmăriți filmul care oferă o imagine de ansamblu excelentă asupra ilegalităților și crimelor comise de HSBC:

Notă* Pentru a traduce filmul în limba română, faceți clic pe opțiunea “Subtitrări (C)”, faceți clip pe roată, selectați opțiunea “Traducere automată” și alegeți limba.

https://www.youtube.com/watch?v=KNTje9z9Yno

Așa se face că instituțiile financiare și multinaționalele conduc lumea, statele și popoarele lumii prin sclavie. Ar trebui oprită această dictatură bancară, a multinaționalelor precum și a lobby-urilor lor asupra aleșilor noștri corupți.

Comentarii pe Facebook
5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!