Home Nou, Politica “Eu nu votez… NU CU VOTUL MEU: Să nu devenim complici cu votul nostru pentru toate acestea…!”
NouPolitica

“Eu nu votez… NU CU VOTUL MEU: Să nu devenim complici cu votul nostru pentru toate acestea…!”

“Nu votați” și “abțineți-vă de la vot”: un cetățean care dorește să își exprime dezacordul față de întreaga clasă politică actuală, ne-a scris în mod clar și concis. Protestul său ar putea fi complet inutil…

Iată scrisoarea alegătorului care a menționat că după o examinare atentă a unei experiențe de peste două decenii de buletine introduse în urna de votare, a decis să nu își mai exercite dreptul de vot.

“Dragi cetățeni ai României,
Dragi cititori ai acestui site,

“Eu nu votez! Nu cu votul meu….!” Pentru că:

Nu voi legitima cu votul meu această simulare autentică a democrației, unde totul merită și totul contează, cu excepția ta, deși se pare că vor să te facă să crezi că dacă depui o simplă bucată de hârtie într-o urnă, ți se oferă tot dreptul la o viață mai bună, oferindu-le astfel capacitatea maximă de a face ceea ce își doresc vreme de 4 ani de zile, fără ca ei să îți ofere explicații concrete pentru faptele și deciziile lor.

Nu voi promova cu votul meu un sistem multipartinic în care există o dictatură a părților politice, care dacă le-ai dat votul, lor nu le va păsa cu nimic tine sau ceea vrei tu să faci, deoarece aceștia răspund în fața partidelor politice din care fac parte și nu în fața aleșilor, de aceea este o dictatura multipartinică.

Nu voi susține cu votul meu procese electorale care nu sunt altceva decât o haină cu care statul încearcă să legitimeze un sistem care nu funcționează și care este profund corupt.

Nu voi legitima cu votul meu menținerea unor politici de subvenționare din banul public a partidelor politice și a campaniilor electorale ale acestora, dar și acordarea de subvenții asociațiilor, sindicatelor precum și a bisericii ortodoxe.

Nu voi menține cu votul meu o farsă electorală ca aceasta, care se va încheia odată cu alegerile din data de 26 aprilie 2019, cât și cu cele prezidențiale, parlamentare și locale.

Nu voi legitima cu votul meu, liderii diferitelor partide politice care vin cu aceleași minciuni și promisiuni o dată la patru ani și cu care ne înșeală.

Nu voi ajuta cu votul meu la apariția unei formațiuni politice care nu este reală și nu răspunde în fața nevoilor alegătorilor.

Nu voi legaliza cu votul meu politici care sunt încă valabile în materie de evacuări forțate, care continua să arunce mii de oameni și familii în stradă, fără niciun tip de formulă sau plan de rezervă pentru oferirea unui spațiu de locuit.

Nu voi susține cu votul meu un sistem în care toate deciziile adoptate îi afectează pe toți cetățenii României, în special cele ale Comunității sau a Comisiei Europene nedemocratice, ai căror membrii nu au fost și nici nu vor fi vreodată membrii aleși de cetățenii acestei țări, fiindcă puterea reală este în mâinile câtorva oligarhi financiari.

Nu voi ajuta cu votul meu un sistem în care nu există o separare a puterilor în stat. Și mai mult decât atât, ele sunt reprezentate prin semne și simboluri care reprezintă ceea ce a fost și este o confruntare între cetățenii români, contrare intereselor ale acestei națiuni.

Nu voi sprijini cu votul meu politicile constante care conduc la distrugerea ireversibilă a bunăstării statului și cetățenilor României.

Nu voi legitima cu votul meu banii furați de la cetățenii acestei țări, care plătesc o listă lungă și consistentă de taxe și impozite.

Nu voi susține cu votul meu niciun guvern sau lideri politici ai diferitelor partide politice care vorbesc despre o creștere economică, bunăstare, ofertă de angajare sau salarială, deoarece este imposibil fără investiții în toate industriile și fără factorii de producție necesari.

Nu voi legitima cu votul meu jaful constant, care este făcut din buzunarele cetățenilor acestei țări pe care atârnă datoria zilnică externă de aproximativ 100 de miliarde de dolari.

Nu voi sprijini cu votul meu un sistem electoral care repetă mereu aceeași minciună că toate voturile sunt egale și ca votul fiecărui cetățean este identic.

Nu voi legitima cu votul meu constanta vasalitate a instituțiilor statului care au fost mereu în favoarea băncilor și a oligarhilor financiari, în detrimentul intereselor cetățenilor României.

Nu voi sprijini cu votul meu așa numitele reforme ale sistemului de salarizare şi ierarhizare, legi care au condus la sărăcirea totală a zeci de mii de lucrători români, deoarece România a fost un pioner în crearea unui nou tip de lucrător, asa numitului lucrător sărac.

Nu voi legitima cu votul meu acești politicienii ignoranți, cărora nu le pasă sau nu vor să vorbească despre falimentul evident al acestui stat.

Să nu devenim complici cu votul nostru pentru toate acestea. Nu voi vota, și aici nu este vorba despre o abținere, ci despre o conștientizare.”

Autor: Anonim

Comentarii pe Facebook
5/5 - (5 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!