Home Politica Falsa democrație inventată de imperialiști în “lupta pentru drepturile omului”
Politica

Falsa democrație inventată de imperialiști în “lupta pentru drepturile omului”

Puterea corupe totul, puterea cumpără totul, puterea conduce totul. Lumea noastră este lumea imperialiștilor care este controlată prin manipulare, sclavie și frică indusă. Ea este organizată printr-un sistem piramidal și condusă prin corupție, abuz, minciună, furt, înșelăciune de înalți funcționari, antreprenori, mai exact de angajații marionete ale elitelor oligarhice care stabilesc toate regulile pe baza puterii banului.

Imperialiștii sau adevărații stăpâni ai lumii sunt păpușarii care conduc liderii guvernelor statelor, mituiesc politicienii corupți să adopte legi în favoarea corporațiile lor, cu toate că astfel de legi adâncesc sărăcia oamenilor. Aceste legi sunt transmise de către deputații aleși „democratic“, care nu fac altceva decât să asculte ordinele șefului de partid, care la rândul său este pus pe listă și finanțat de marile corporații financiare pentru ale susține interesele.

Prin intermediul banilor au scufundat omenirea într-un sistem condus de mass-media, prin care opinia publică este formată 24 de ore pe zi pe baza unor interese care nu au nimic de a face cu interesele oamenilor. De la reviste, site-uri web, prin intermediul posturilor de radio și de televiziune, companii de console sau de producție de film, 70% dintre toate existente astăzi aparțin unor mari conglomerate cum ar fi Viacom, Walt Disney, Time Warner și News Corporation, ale căror proprietari sunt stăpânii sistemului financiar. Rolul acestea este de a spune oamenilor 24 de ore pe zi ce trebuie să iubească, să urască, să gândească, să se teamă sau să voteze.

O dată la patru ani, oamenii participă la această farsă a democrației imperialiste, cu toate că guvernele alese în mod democratic iau decizii contrare voinței populare. În ciuda faptului că oamenii sunt sărăciți, sunt furați sau sunt mințiți în mod constant de mass-media controlată de imperialiști, aceștia continuă să voteze, crezând naiv că votul reprezintă o dovadă a existenței democrației. Cu toate acestea, este exact opusul. Dacă analizăm mai profund, voturile populare susține un lider politic sau un partid considerat mai drept, însă în realitate, menține la putere oamenii mincinoși ai întregii clase politice care fură în mod egal.

Prin sistemul bancar și sub umbrela democrației, aceștia distrug economia statelor cu ajutorul inflației artificiale, generează crize financiare care afundă un stat în datorii aproape imposibil de returnat. Apoi, cu ajutorul impozitelor excesive a populației, politicienii plătesc datoriile și, în sfârșit, dacă mai rămân bani vin cu răspunsuri la nevoile cetățenilor, care au suportat întreaga notă de plată. Un exemplu evident îl avem cu criza mondială provocată de speculațiile masive pentru a genera tot mai multe interese ca statele să facă împrumuturi de la instituții precum FMI sau Banca Mondială. Golul financiar de miliarde de dolari a fost acoperit pur și simplu prin emiterea mai multor bani de către proprietarii sistemului financiar.

Falsa democrație controlează întreg sistemul de educație prin intermediul programelor educaționale, care nu fac altceva decât să distrugă capacitatea intelectuală și rațiunea, transformând copii inteligenți și creativi, într-o mare masă de tâmpiți, ignoranți, neglijenți, leneși, moi, fără vlagă, fără idei sau imaginație.

Au pus tot felul de obstacole în calea agriculturii ecologice finanțată din bani publici, transformând industrie alimentară într-o piață încărcată de pesticide și îngrășăminte toxice, semințe transgenice, care sunt cancerigene, astfel că oamenii sunt bolnavi și slabi și nu au o viziune mentală și o puterea fizică de a lupta împotriva imperialiștilor.

De asemenea, adevărații stăpânii lumii au transformând boala într-o super afacere cu medicamente la nivel mondial, care controlează bine predarea medicinii bazate pe substanțe chimice toxice, eliminând medicamentele care vindecă și promovându-le pe cele care devin cronice, și urmărind ridiculizarea terapiilor non-chimice cum ar fi homeopatia, acupunctura, reflexologia, naturopatia sau medicina cuantica.

Toate acestea reprezintă prețul plătit de cetățenii naivi care cred în democrație. În realitate, democrația este doar o idee falsă de libertate, cei care dețin finanțele lumii controlează libertatea oamenilor, iar cei care cred în libertatea cuvântului, libertatea presei, libertatea religiei, stat laic, egalitate în fața legii, stat de drept, alegeri libere, economie de piață, toleranță față de minorități și cooperare internațională sunt părtași la susținerea celei mai mari escrocherii a secolului XXI: “Democrația”.

Comentarii pe Facebook
5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!