Home Nou, Sănătate Fraudă comercială cu produse BIO sau ECO: Alimentele comercializate de multinaționale conțin pesticide și OMG
NouSănătate

Fraudă comercială cu produse BIO sau ECO: Alimentele comercializate de multinaționale conțin pesticide și OMG

Majoritatea oamenilor au început să cumpere alimente ecologice de frica pesticidelor și a organismelor modificate genetic (OMG). O alegere adesea nejustificată de analize… O concepție greșită foarte frecventă este aceea că produsele organice nu conțin organisme modificate genetic și pesticide. Bineînțeles că conțin, altfel fermierii ecologici ar produce numai hrană pentru a hrăni insectele și a îmbunătăți solul. În majoritatea țărilor, pesticidele sunt permise în agricultura organică dacă nu sunt sintetice. În unele cazuri, aceste substanțe naturale pot fi produse sintetic, dar acest lucru depinde de standarde care variază de la o țară la alta. Și dincolo de asta, în goana comercianților după profit, în special companiile multinaționale etichetează alimentele, în mod fraudulos, cu inscripții care conțin denumirea “bio” sau “eco”, chiar dacă sunt OMG-uri. Acest lucru se traduce prin fraudă comercială cu produse BIO (ECOLOGICE), de fapt false!

Produsele alimentare comercializate sau OMG-urile sunt pesticide sau anti fungice care distrug flora intestinală (sistemul imunitar) și care au coduri speciale:

    • din 4 cifre – au fost „crescute convenţional, dar nu ecologic“, deci cu îngrăşăminte și insecticide,
    • din 5 cifre şi încep cu un 9 – produsul a fost cultivat ecologic,
    • din 5 cifre şi încep cu 8 – leguma sau fructul a fost modificat genetic.

Există o serie de documentare care explică modul în care un „OMG” este un pesticid sau un anti-fungic, introdus în fructe (sau vegetale) prin INGINERIE GENETICĂ… Dacă insecta consumă fructele, se otrăvește, deoarece această moleculă se găsește în stomacul (sau în intestinul său) și același fenomen are loc și la oameni… Este important de reținut că flora intestinală este centrul sistemului imunitar, deoarece aceste microorganisme care alcătuiesc flora intestinală (bacterii, ciuperci etc.) sunt responsabile de digestia alimentelor, inclusiv de asimilarea vitaminelor și proteinelor.

Acest lucru denotă că cetățenii sunt otrăviți în mod voluntar, pentru a stimula FINANȚELE COMPANIILOR FARMACEUTICE ale MARILOR BANCHERI INTERNAȚIONALI, desemnăm continuarea eugenicii (și a genocidului) săvârșite de miliardarii care l-au finanțat pe Adolphe Hitler. În prezent, ei sprijină continuarea nazismului prin Francmasonerie (iezuit).

CUM POT FI ÎNLOCUITE ORGANISMELE MODIFICATE GENETIC ȘI PESTICIDELE OTRĂVITOARE DIN AGRICULTURĂ?

OMG-urile și pesticidele pot fi înlocuite cu succes de Electrocultură și Magnetocultură.

Undele electromagnetice pot înlocui pesticidele în proporție de 100%, și în siguranță … Problema este că pesticidele sau organisme modificate genetic, nu numai că otrăvește populația, prin intermediul apelor sau prin consumul lor, ci și distruge ecosistemele. În plus, fermierii risipesc banii pe benzină, îngrășăminte, pesticide, OMG, îmbogățind multinaționalele, al căror obiectiv este să obțină mereu mai mult profit.
În acest video de mai jos, am găsit un inginer olandez care folosește frecvențe electromagnetice, adaptate fiecărei plante, pentru a le consolida sistemul imunitar. Inginerul agricol, Yannick Van Doorne, este soluția tuturor problemelor noastre.

Comentarii pe Facebook
5/5 - (6 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!