Home Muzica si filme Documentar – The Spider’s Web: Britain’s Second Empire (Păienjenișul celui de-Al Doilea Imperiu al Marii Britanii)
Muzica si filme

Documentar – The Spider’s Web: Britain’s Second Empire (Păienjenișul celui de-Al Doilea Imperiu al Marii Britanii)

Urmareste-ne pe Google News

Trebuie să vedeți acest documentar: The Spider’s Web: Britain’s Second Empire

Un rezumat excelent al fraudei imense comise de industria financiară globală, companiile internaționale de consultanță financiară și guvernele occidentale.

Descriere

The Spider’s Web: Britain’s Second Empire este un documentar lansat în Mexic în iulie 2017, care detaliază transformarea Regatului Unit într-o super-putere colonială, o putere financiară globală. Acesta sugerează că City of London Corporation și băncile sale au produs daune enorme economiei mondiale încă din anii 1960, iar până la jumătate din toată avere se află în offshore-uri (la nivel mondial), este ascunsă cu ajutorul uneia dintre numeroasele jurisdicții britanice numită offshore. Cu contribuții ale unor experți de seamă, academicieni, foști insideri și militanți pentru justiție socială, documentarul încearcă să evidențieze modul în care operează lumea finanțelor internaționale, corupția și secretul predominat care este mai presus de orice reglementare și transparență, iar Marea Britanie se află chiar în centrul acestei situații.

Comentarii pe Facebook
5/5 - (3 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!