Home Tehnologie Generatorul de electricitate din Eter!
Tehnologie

Generatorul de electricitate din Eter!

Electricitatea devine din ce în ce mai scumpă pe zi ce trece. Mulți proprietari, mai devreme sau mai târziu, încep să se gândească la surse alternative de energie.

Tehnologiile energetice gratuite sunt eliminate în mod constant și în mod intenționat din motive pur economice. Energia liberă, fără epuizare ar putea oferi consumatorilor independență energetică, fără a mai fi nevoiți să o achiziționeze de la furnizorii locali.

Poate că mulți ar putea crede că acest lucru nu este posibil, dar realitatea o demonstrează că se poate obține energie electrică din aer, mai exact din eter. Există diverse scheme care pot ajuta la crearea unui dispozitiv de generare a energiei electrice din eter, plecând de la descoperirile unor oameni de știință deja cunoscuți, care în trecut au încercat să obțină electricitate literalmente din natură. Unul dintre acești oameni este faimosul om de știință Nikola Tesla. El a fost prima persoană care se gândea la faptul că electricitatea poate fi obținută în general din nimic.

Nikola Tesla a devenit descoperitorul fenomenelor fizice și a creat pe baza lor multe dispozitive electrice, de pildă, transformatoarele Tesla sunt folosite și în prezent de omenire. În întreaga istorie a activităților sale, el a brevetat mii de invenții, printre care și un generator de energie liberă (din eter).

Energie din eter folosind o antenă

Un model de dispozitiv care primește energie electrică din atmosferă folosind o antenă situată la o înălțime atât de mică încât nu are sens să se utilizeze diferența de potențial a câmpului electric al pământului.

Acest dispozitiv este un circuit electric deschis (cu un singur fir), la capătul acestuia este activată o antenă sau un receptor al oscilațiilor electrice din atmosferă (unde solare, frecvențe radio magnetice, electricitate statică din mișcarea maselor de aer), care este izolat la sol, dar este localizată la aceeași înălțime mică față de sol cu cea a condensatorului electric. Antena-solitară este fie un metal (eventual metalizată), o placă metalică (în dispozitivul descris – o suprafață de aproximativ un metru pătrat), fie o rețea metalică din aceeași zonă. Bobina de joasă tensiune a acestui transformator operează un generator de tensiune periodic, alimentat de o baterie de mașină.

Modelul dispozitivului care primește energie electrică din atmosferă cu ajutorul unei antene cuprinde: 1-antenă (condensator unic), 2-un generator de tensiune variabilă cu o baterie alimentată, 3-un transformator de curent, 4-sarcină, 5-împământare.

Generatorul de energie liberă Tesla

Un transformator rezonant mărește tensiunea până la un nivel foarte ridicat. Efectul său este atât de mare încât el ar putea lumina un bec fluorescent în mână, deoarece căderea de tensiune prin aer este suficient de mare pentru a creea un flux continuu de energie.

Fig. 1: Generatorul de energie liberă Tesla
Fig. 1: Generatorul de energie liberă Tesla

Figura 1, include principiul generării de energie electrică folosind un generator de energie liberă, asamblat din bobine Tesla. Acest dispozitiv implică obținerea energiei din eter, pentru care bobinele incluse în compoziția sa sunt reglate cu frecvența de rezonanță. Pentru a obține energie din aer cu ajutorul acestui sistem, este necesar să se respecte următoarele relații geometrice:

  • diametrul înfășurării;
  • secțiuni de sârmă pentru fiecare înfășurare;
  • distanța dintre bobine.

Un transformator rezonant funcționează pe conceptul de cuplare inductivă rezonantă, unde bobina secundară din transformator este cuplată în mod liber, deci rezonează. Aspectul special al transformatorului rezonant este acela că una sau ambele circuite prezente în transformator constă dintr-un condensator conectat în paralel cu acesta. Această cuplare a circuitului transformatorului și a condensatorului îl transformă într-un circuit rezonant. Un circuit rezonant sau circuit LC este utilizat fie pentru generarea de semnale la o anumită frecvență, fie pentru extragerea unui semnal la o anumită frecvență dintr-un semnal mai complex, cunoscut și ca un filtru de bandă sau BPF.

Generator de energie liberă cu magnet permanent

Efectul interacțiunii unui câmp magnetic cu a unei bobine este utilizat pe scară largă în motoarele magnetice. Și în generatorul de energie liberă, acest principiu nu se aplică rotirii unui arbore magnetizat prin aplicarea impulsurilor electrice la înfășurări, ci pentru a furniza un câmp magnetic unei bobine generatoare de electricitate.

Un impuls pentru dezvoltarea acestei direcții a fost efectul obținut în momentul aplicării unei tensiunii asupra unui electromagnet (o bobină înfășurată pe un miez magnetic). În acest caz, un magnet permanent este atras de capetele circuitului magnetic și rămâne atras chiar și după oprirea energiei din bobină. Un magnet permanent creează în nucleul său un flux constant de câmp magnetic care își va menține structura până când va fi distrus de impactul fizic. Acest efect a fost folosit pentru a crea energie electrică cu ajutorul unor magneți permanenți și a unei bobine electrice.

Mai jos vă prezentăm câteva exemple ale unor oameni care au încercat să imite invențiile lui Tesla, care există de mai bine de 100 de ani! Acesta este un generator care “atrage” energia din Eter, forțând un bec să funcționeze!

3.8/5 - (6 votes)

Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!