Home Politica George Soros are sub control 226 de politicieni ai Uniunii Europene, dintre care românii, Monica Macovei, Cristian Preda, Norica Nicolai, Corina Crețu
Politica

George Soros are sub control 226 de politicieni ai Uniunii Europene, dintre care românii, Monica Macovei, Cristian Preda, Norica Nicolai, Corina Crețu

Urmareste-ne pe Google News

Lista apropiaților lui George Soros, care a fost făcută publică prin intermediul Fundației Soros pentru o Societate Deschisă (care nu este nimic mai mult decât un front al CIA), include deputații europeni aleși în mandatul 2014-2019. Documentul cuprinde 226 de deputați ai UE din toate părțile spectrului politic, inclusiv fostul președinte al Parlamentului European, Martin Schulz, fostul premier belgian Guy Verhofstadt, șapte vicepreședinți și un număr considerabil de șefi ai comisiilor, coordonatori și chestori.

Acoliții lui Soros promovează intens ideile sale, cum ar fi aducerea mai multor imigranți în țările europene, căsătoriile între persoane de același sex, integrarea Ucrainei în UE și lupta împotriva Rusiei. Există 751 de membri ai Parlamentului European.

Cei 226 de deputați europeni, care sunt dovediți sau probabil parteneri ai Fundației pentru o Societate Deschisă acoperă 11 comisii și 26 de delegații, precum și cele mai înalte organe de decizie din Parlamentul European. Ei bine, George Soros controlează mai mult de o treime din numărul de locuri, astfel încât „democrația europeană nu este nimic mai mult decât o fațadă pentru a ascunde structurile și activitățile reale al moșierului (Soros), care deține frâiele puterii.“

Multe persoane enumerate în document sunt cunoscute pentru atacurile împotriva Rusiei. De exemplu, Rebecca Harms, deputat în Partidul Verzilor din Germania, solicită în mod periodic Parlamentului European să precizeze regimul de sancțiuni împotriva Moscovei. Guy Verhofstadt dă vina pe Rusia pentru aproape toate lucrurile care merg prost în Europa…, exemplele în acest sens pot continua.

De asemenea, finanțatorul miliardar consideră că Uniunea Europeană ar trebui să primească milioane de imigranți din Orientul Mijlociu și din Africa de Nord, să ofere fiecăruia un ajutor anual de 15.000 de euro și să-i reinstaleze pe acești imigranți în statele membre în care nu doresc să meargă și nu sunt neapărat bineveniți.

Documentul fundației lui Soros este intitulat “Aliați fiabili din Parlamentul European (2014-2019).”

Lista celor 226 de profiluri individuale (vasalii Sorosului) oferă informații cu privire la afilierile parlamentare ale membrilor (țară, grup politic, natura mandatului și a comisiilor și delegațiilor sale căreia îi aparțin, trecutul lor, istoria profesională, interesul parlamentar și alte date relevante) cât și datele acestora de contact.

Lista românilor „de încredere“ ai lui Soros (Open Society Foundations) este după cum urmează:

MACOVEI Monica (EPP)

MOISĂ Ionel-Sorin (S&D)

VĂLEAN Adina-Ioana (EPP)

NICOLAI Norica (ALDE)

CREŢU Corina (S&D)

WEBER Renate (EPP)

WINKLER Iuliu (EPP).

BUDA Daniel (EPP)

DRĂGHICI Damian (S&D)

CRISTEA Andi-Lucian (S&D)

PREDA Cristian Dan (EPP)

PAŞCU Ioan Mircea (S&D)

Documentul lui Soros îl puteți consulta accesând acest link.

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!