Home Nou Greta Thunberg, “comsomolista” lui George Soros
Nou

Greta Thunberg, “comsomolista” lui George Soros

Hitler a avut Tineretul Hitlerist. Stalin a avut comsomoliștii. George Soros și neo-marxiștii o au pe Greta Thunberg și hoardele de copii și tineri spălați pe creier care cer ca guvernele să ia măsuri împotriva încălzirii globale sau a schimbărilor climatice. Mai nou încălzirea globală s-a transformat în schimbări climatice. Dar asta e altă poveste!
Schimbările climatice sunt o realitate pe care nu o putem nega. Dar putem avea dreptul să fim sceptici atunci când ni se spune că ele sunt cu siguranță produse de om și de activitatea sa. Schimbări ale climei au fost des întâlnite de-alungul istoriei Terrei. Erele glaciare și creșterea temperaturii care a dus apoi la retragerea ghețarilor sunt cel mai bun exemplu de schimbare climatică sau încălzire globală.

Dar un lucru este cert, fie că schimbările climatice sunt produse sau nu de om: toate măsurile luate de guverne pentru combaterea lor au ca scop distrugerea și apoi reconstruirea societății umane după chipul și asemănarea unei Noi Ordini Mondiale tiranice. Au rolul de a scădea standardul de viață al cetățenilor de pe Terra. Un standard ridicat de viață nu este compatibil cu o exploatare rațională și sustenabilă a resurselor planetei; asta cel puțin în viziunea neo-marxistă. Dar nu guvernele sunt cele care trebuie să ia inițiativa în combaterea schimbărilor climatice. Presiunea trebuie să vină din partea publicului.

În urmă cu peste 80 de ani, Marea Teroare îi distrugea pe inamicii din URSS ai lui Stalin; dar nu Stalin era acela care cerea măsuri dure și moartea dușmanilor săi. “Tătucul cel bun” era pentru pedepse blânde sau chiar pentru grațierea inamicilor săi. Ce bun era tovarășul Stalin! Dar ce să vezi! Tătucul se trezea pe biroul său cu câte o scrisoare indignată din partea oamenilor muncii din, să zicem, provincia Saratov care îl critica pe Stalin pentru măsurile blânde pe care le lua dictatorul contra câte unui Troțki, Buharin sau Zinoviev. Muncitorii și țăranii din Saratov doreau o pedeapsă exemplară contra dușmanilor poporului, aplicată cu autentică mânie proletară! Iar Stalin, care știa că poporul este cel care decide (nu degeaba în URSS dictatura proletariatului era cea care conducea), își călca pe inimă și îl condamna la moarte pe Buharin, Zinoviev sau Troțki.

Neo-marxiștii aplică aceeași tactică stalinistă arătând lumii că ei nu vor să ia măsuri dure împotriva schimbărilor climatice, măsuri care ar condamna societatea umană la austeritate perpetuă dar, vezi Doamne, tinerii frumoși și liberi îi obligă la asta.

Sub pretextul combaterii schimbărilor climatice Guvernul Mondial va aplica o politică compusă din măsuri de austeritate extrem de dure. Ne putem cu siguranță aștepta ca majoritatea drepturilor și libertăților noastre să fie eradicate. Câteva exemple: raționalizarea resurselor (inclusiv a apei și hranei), eradicarea proprietății private (un individ care are lucruri ce îi aparțin în exclusivitate este un pericol pentru o societate sustenabilă consumând resurse în plus față de cotele stabilite de Stat). Politica de limitare a numărului de copii pe familie va fi ridicată la rangul de religie pentru a limita numărul de guri care trebuie hrănite. Eutanasierea bătrânilor și a celor care ies din câmpul muncii și nu mai pot produce pentru societate va fi o măsură care va fi luată cu siguranță la un moment dat. Copiii germani care cântă despre bunica lor ce este o scroafă care poluează au fost îndoctrinați cu ideea că bătrânii sunt consumatori inutili. Pasul următor este exterminarea lor așa cum a prezis și doctorul Richard Day în urmă cu peste 50 de ani în SUA, o măsură pe care nici Adolf Hitler nu a fost în stare să o ia atunci când a pornit cruciada contra consumatorilor inutili din Germania aflată sub controlul său.

Cei care nu se vor supune vor fi depunctați de către Sistemul de Credit Social, iar folosirea serviciilor sau platformelor de Internet le va fi interzisă. În 2020, dacă nu ești pe Net nu exiști, iar genul de măsuri punitive menționate anterior îl vor transforma pe cel care se dovedește prea “greu de cap” într-un ostracizat. În cazuri extreme, se poate ajunge la trimiterea într-un lagăr de reeducare iar dacă individul se dovedește cu adevărat “inconștient” va sfârși într-unul din numeroasele lagăre de exterminare construite de globaliști.

Să fim cinstiți: dacă indivizii care cer măsuri dure împotriva schimbărilor climatice nu ar fi aceiași indivizi care ascund de public tehnologii în totalitate nepoluante și cu mult mai performante decât orice ne-am putea imagina am putea avea încredere în ei. Din păcate lucrurile stau în acest fel iar până când tehnologiile ascunse vor fi puse la dispoziția publicului (dacă vor fi puse) suntem nevoiți să luptăm pe frontul informațional pentru a putea preîntâmpina ca cel mai negru coșmar al nostru să devină realitate.

Autor: Cimpoieru Ciprian

Comentarii pe Facebook
5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!