Home Nou “Modus Operandi” al Illuminaților
Nou

“Modus Operandi” al Illuminaților

Întregul adevăr despre modul de operare al societății secrete „Iluminaţii din Bavaria”, care a fost fondată în 1776, îl regăsim în rapoartele scriitorului american, producător și regizor pentru film și teatru, numit Myron Coureval Fagan.

Totul a plecat de la ideea celor care conduc conspirația mondială generală, care presupune folosirea diferențele dintre cele două așa-numite ideologii [Marxism/fascism/socialism vs. Democrație/capitalism] pentru a le permite [iluminatilor] pentru a împarți lumea în grupuri mari diferite, în tabere adverse, astfel încât să poată fi înarmați și apoi spălați pe creier pentru a lupta și a se distruge reciproc.

Myron Fagan abordează cu curaj și determinare tema dificilă a societăților secrete și în special a sistemului inițiatic occidental, oferind o avalanșă de detalii istorice și informații valoroase. Urmăriți videoclipul de mai jos în limba engleză:

Notă* Pentru a traduce filmul în limba română, faceți clic pe opțiunea “Subtitrări (C)”, faceți clip pe roată, selectați opțiunea “Traducere automată” și alegeți limba.

Comentarii pe Facebook
5/5 - (2 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!