Home Nou, Tehnologie Huse iPhone perferate. Pe care ar trebui să o alegi?
NouTehnologie

Huse iPhone perferate. Pe care ar trebui să o alegi?

Nu mai este o noutate pentru nimeni că smartphone-urile celor de la Apple oferă performanțe remarcabile, iar cu acestea în mod inevitabil și un cost pe măsură. Cu noile modele de iPhone X, XR, XS lansate s-a ajuns să vorbim de sume de peste 4500 de lei pentru un telefon. În aceste condiții care ar fi motivele să nu-ți protejezi telefonul adecvat cu o husă pentru iPhone și o folie de sticlă? Da, se pare că nu prea sunt motive logice pentru care să nu faci asta. Totuși sunt destui posesori de telefoane foarte scumpe ce nu folosesc astfel de accesorii de protecție. De cele mai multe ori auzim motive precum “husa îmi face telefonul prea mare”, “nu am avut timp să-mi cumpăr o husă” sau “ nu am găsit husa potrivită pentru iPhone-ul meu”. În momentul în care se întâmplă să îți spargi telefonul toate aceste scuze vor dispărea, iar folosirea unei huse de protecție se dovedește a fi soluția cea mai potrivită și mai putin costisitoare.

Suntem de acord că găsirea unei huse potrivite nu este atât de ușor pe cât pare, iar în continuare vom analiza câteva opțiuni interesante la care merită să va gândiți când vine vorba de protecția smartphone-ului.

Top 6 cele mai bune huse pentru iPhone.

  1. Husa iPhone protecție 360

Aspect, componente și material: este o husă ce îmbunătățește cu siguranță aspectul iPhone-ului dumneavoastră formată din două componente ce se aplică în câteva secunde pe telefon acest tip de husă se simte și arată excelent. În ceea ce privește materialul, husa este realizată dintr-un material mat din cauza căruia rămân urme de amprente pe suprafață husei, însă tot datorită acestei proprietăți a materialului husa este extrem de aderentă și foarte greu poate aluneca de pe orice suprafață sau din mână.

Protecție: lăsând în urmă design-ul și analizând protecția, husa 360 vine la pachet cu o folie de sticlă, iar cu siguranță este un model pe care te poți baza din acest punct de vedere. Oferind protecție față-spate cu greu îți poți sparge telefonul folosind acest tip de husă. Are o rezistență ridicată și cu greu se crapă sau sare de pe telefon la șocuri.

  1. Husă iPhone 3D print

Aspect, componente și material: în momentul de față husele nu se folosesc doar pentru protecție, chiar de cele mai multe ori aspectul contează cel mai mult. Din punct de vedere al design-ului husa 3D print are cu siguranță un mare plus. Acesta este realizată cu tehnica de oil injection ce permite realizare unor modele 3D pe husă. Un alt aspect pozitiv este prezența unui inel din cauciuc ce te ajută să nu scapi telefonul din mâna și de asemenea să folosești telefonul fără a fi nevoit să-l ții în mâna.

Protecție: realizată dintr-un material rigid, husa oferă protecție spate și laterale, însă pentru o siguranță sporită recomandăm folosirea unei folii de protecție pentru ecran.

  1. Husă iPhone 360 magnetică

Aspect, componente și material: acest tip de husă este formată din două componente ce se îmbină la mijloc cu ajutorul unor magneți, iar aspectul este cu totul special. Realizată din metal și sticlă de înalta rezistență husa 360 magnetică pentru iPhone aduce cu siguranță un mare plus prin aspectul pe care îl oferă.

Protecție: nici din punct de vedere al protecție acest tip de husă nu stă mai rău. Fiind un model destul de nou apărut pe piață, au fost realizate diferite teste de rezistență la șocuri, lovituri și zgârieturi cu cele mai dure obiecte însă husa se comportă impecabil, sticla spate își face treaba cu brio.

  1. Husă iPhone Armor

Aspect, componente și material: deși principalul scop pentru care a fost creată aceasta husă este de protecție nu stă rău nici la capitolul aspect. Simplă și eficientă ar fi o scurtă descriere pe care o putem face.

Protecție: cu siguranță marele plus este protecția oferită, cu ajutorul materialului folosit și construcției speciale senzația oferită este de siguranță totală. Este alegerea potrivită pentru persoanele ce folosesc telefonul în medii neprielnice pentru un dispozitiv atât de sensibil. Recomandăm și folosirea unei folii pentru display.

  1. Husă iPhone Clear View


Aspect, componente și material: este un tip de husă flip iPhone formată dintr-o singură componentă, foarte ușor de aplicat pe telefon. Prezintă un design elegant, oferă posibilitatea de a verifică notificări, mesaje și răspunde la apeluri fără a deschide husa. De asemenea poate fi folosită pe post de suport, iar în stand-by oferă efect de oglindă.

Protecție: oferă protecție 360, rezistență la șocuri, praf și zgârieturi. Plusurile principale sunt aspectul, protecția și funcțiile smart ce o fac unică.

  1. Husă iPhone cu perforații

Aspect, componente și material: este fină și elegantă, foarte subțire nu mărește dimensiunile telefonului, iar perforațiile de pe spate ajută la o bună circulație a aerului, astfel telefonul nu se încălzește în timpul utilizării. Decupajele husei permit accesul ușor la mufe și butoane.

Protecție: oferă protecție spate și laterale, însă recomandarea este utilizarea unei folii pe întreaga suprafață a display-ului.

O husă pentru iPhone este cu siguranță o investiție înțeleaptă, ținând cont de costurile unei huse în raport cu costurile pe care le poate evita. Până la urmă nu contează modelul de husă folosit, unele impresionează prin design altele prin rezistență, dar cu siguranță orice model de husă de calitate oferă protecția necesară.

Verifică întreagă oferă de huse, folii și accesorii pe Darky.ro și lasă-ne un feedback în cazul în care te decizi să achiziționezi produsele noastre!

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!