Home Diverse, Nou Îndepărtează părul de la sub braț în 2 minute
DiverseNou

Îndepărtează părul de la sub braț în 2 minute

Urmareste-ne pe Google News

Părul de la sub braț este complet natural și normal să crească. Cu toate acestea, unii oameni îl consideră neatractiv, inconfortabil și incomod. Majoritatea vor să scape de părul de la sub braț din motive sexuale, culturale, spirituale, sau pur și simplu datorită inconfortului, însă mulți se gândesc că este greu de eliminat, că necesită timp și crește repede.

În cele ce urmează vă vom prezenta metode naturale de îndepărtare a părului nedorit de la subraț, fără a merge la salon și fără a trece prin procese de epilare dureroase cu ceară tradițională.

Există remedii naturale ce asigură o îngrijire a pielii și elimină efectele secundare ale epilării. Ingredientele de care aveți nevoie trebuie să conțină multe vitamine, minerale și antioxidanți.

Femeile din Orientul Mijlociu folosesc de secole întregi soluțiile naturale de epilare pe bază de zahăr, și alte produse din bucătărie.

1. Lămâie și zahăr

Pentru a elimina părul de la sub braț, amestecați două linguri de zeamă de lămâie cu o lingură de zahăr până devine pastă. După, aplicați pe foliculii de par pe care doriți să-i îndepărtați, în sens invers creșterii părului. La final, spălați cu o cârpă umedă (curată). Acest proces trebuie repetat de cel puțin de două ori pe săptămână. Astfel, părul dispare cu timpul.
lamaie cu zahar

2. Ou și făină de porumb

Făina de porumb cu albușul de ou vă scapă de părul de la sub braț. Amestecați o jumătate de lingură de albuș de ou cu o lingură de făină de porumb. Aplicați pasta pe axila și așteptați până când se usucă. La final clătiți cu apă.
albus cu faina de porumb

3. Lapte și turmeric

Îndepărtați firele de păr de la sub braț cu lapte și turmenic. Amestecați o cantitate foarte redusă de turmeric cu lingură sau două de lapte, apoi aplicați pe axile, după o anumită perioadă de timp clătiți cu apă.
lapte cu turmenic

 

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!