Home Diverse, Tehnologie Invenție stranie: a apărut dispozitivul care controlează de la distanță emoțiile ființelor vii cu ajutorul unui smartphone
DiverseTehnologie

Invenție stranie: a apărut dispozitivul care controlează de la distanță emoțiile ființelor vii cu ajutorul unui smartphone

Oamenii de știință au inventat un nou dispozitiv care poate controla circuitele neuronale folosind un implant pe creier minuscul controlat de un smartphone.

O echipă de cercetători compusă din oameni de știință din cadrul Universități din Colorado și Washington, împreună cu cei de la KAIST (Institutul avansat de știință și tehnologie din Coreea), au trecut în ultima fază, avansând spre cel mai teribil control psihic uman.

Ei au creat un dispozitiv pentru a manipula funcțiile creierului ființelor vii, folosind un dispozitiv neuronal wireless mai mic decât un bob de sare, care poate fi accesat foarte simplu cu ajutorul unui telefon inteligent. Acești cercetători consideră că dispozitivul ar putea accelera cercetarea bolilor creierului precum Parkinson, Alzheimer, dependența, depresia și durerea.

Știrea fost prezentată de prestigioasa publicație științifică “NATURE BIOMEDICAL ENGINEERING” și poate fi consultată la următoarele link-uri:

https://www.eurekalert.org/pub_releases/2019-08/uowh-scn080519.php

https://www.nature.com/articles/s41551-019-0439-7

Prin intermediul dispozitivului implantat, neurologii pot administra orice tratament neuronal doresc, fără a fi nevoie să fie fizic în laborator.

Cu acest dispozitiv neuronal, ei pot crea ființe vii automatizate în cadrul căruia comportamentul acestora poate fi afectat pozitiv sau negativ, în funcție de mediul și de stimularea ELECTROCHIMICĂ.

“Acest dispozitiv revoluționar este rezultatul proiectării electronice avansate și a ingineriei puternice de micro și nano-scară“, a spus Jae-Woong Jeong, profesor de inginerie electrică de la KAIST. „Suntem interesați să dezvoltăm această tehnologie pentru a face un implant cerebral pentru aplicații clinice.”

Mai mult decât atât, laboratoarele științifice din SUA și cele ale Universității Washington studiază circuitele creierului care controlează EMOȚIILE, STRESUL, DEPRESIA, DEPENDENȚA, URA, și în general COMPORTAMENTUL PSIHIC UMAN.

Este vorba despre o colaborare globală între neurologi și ingineri care sunt finanțați de alte instituții globale ale Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii, (National Institutes of Health (NIH)), care la rândul lor sunt finanțate de ROCKEFELLER.

Detalii la următorul link: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25862750

Prin acest dispozitiv ei au creat deja terenul propice care permite modificarea comportamentul unei ființe vii cu ajutorul unui telefon mobil.

Adevărul este că acest dispozitiv teribil de control psihic va avea cu siguranță aplicări militare.

Comentarii pe Facebook
5/5 - (3 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!