Home Nou Papa de la Roma este “boy lover” (iubăreț de băieți). Simbolul pedofililor din centrul Vaticanului descoperit de FBI în 2007
Nou

Papa de la Roma este “boy lover” (iubăreț de băieți). Simbolul pedofililor din centrul Vaticanului descoperit de FBI în 2007

Secta satanică se află în centrul Vaticanului
=> Este o sectă fondată pentru hrăni demonii din centrul “soarelui negru!”

“SOARELE NEGRU = NIBIRU”… Este o problemă de putere, supraviețuirea unei secte satanice legată de NIBIRU sau a unei planete din sistemul solar nerecunoscută, planeta geamănă (contrară) a soarelui nostru:

De remarcat prezența meselor satanice din centrul Vaticanului, unde se realizează sacrificiul copiilor pentru a alimenta forța întunecată din centrul Soarelui NEGRU. Mai exact pe Zeii Luciferieni, entitățile extraterestre care trăiesc în centrul NIBIRU.

Toți Papi îl slujesc pe așa zisul Dumnezeu, care nu are nimic de-a face cu Dumnezeu. Dovada în videoclipul de mai jos:

FBI a dat publicității simbolurile utilizate de pedofilii și de traficanții de carne vie

La 31 ianuarie 2007, Biroul Federal de Investigații al Statelor Unite (FBI) a publicat un buletin de informații neclasificat, dar sensibil la aplicarea legii, intitulat „Simboluri și logo-uri utilizate de pedofili pentru identificarea preferințelor sexuale.” Acest document a fost pus la dispoziția public pe 22 noiembrie 2007 de către Wikileaks și poate fi accesat integral aici.

Papa Francisc este poreclit „papa negru” și pedofil de către toți clericii, din cauza logo-ului „iubăreț de băieți” (boy lover).

Logo-ul pe care FBI-ul îl identifică drept „BLogo” aka “Boy Lover” este acesta:

Sigla sau simbolul “iubărețul de băieți” (boy lover) al Papei și clericilor din centrul Vaticanului poate fi vizionat la minutul 4 și 18 secunde, în videoclipul de mai jos:

Comentarii pe Facebook
5/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!