Home Nou “Isus Hristos nu s-a îndoit niciodată că toate guvernele lumii sunt în mâinile lui Satana.” Descoperiți cum organizează cel mai mare masacru din istoria omenirii
Nou

“Isus Hristos nu s-a îndoit niciodată că toate guvernele lumii sunt în mâinile lui Satana.” Descoperiți cum organizează cel mai mare masacru din istoria omenirii

Oameni buni v-ați întrebat vreodată de ce o mână de oligarhi controlează viețile și mințile a unei mare mase de oameni?

Realitatea este că numărul uriaș de persoane este controlată de o elită restrânsă de membri, într-o proporție de circa un oligarh la 100 de milioane de cetățeni.

De ce este păstrată această construcție bazată pe sclavie și suferință umană?

Răspunsul este, întreg sistemul este controlat piramidal de sataniști sau luciferieni. Acest lucru este raportat și de Doctorul în Filosofie Holger Strohm, născut 07 august 1942 în Lübeck, care a scris peste 40 de cărți în care a prezentat legăturile și cauzele multor conflicte de astăzi și suferințele care fac ravagii pe planeta noastră.

A devenit cunoscut pentru munca sa de specialitate privind pericolele energiei nucleare și siguranța centralelor nucleare. În 1971, a scris prima sa carte despre acest subiect, un bestseller denumit „Friedlich in die Katatrophe” „Pașnic în catastrofă”.

Numeroasele sale cărți și prelegeri au contribuit foarte mult la fondarea mișcării ecologiste și anti-nucleare. Strohm este descris ca unul dintre protectorii principali ai mediului. Strohm a studiat Ingineria producției, Managementul afacerilor, Comunicarea corporativă, Psihologia afacerilor și Știința educației.

A lucrat în Statele Unite ca profesor, fiind expert pentru organele ONU și pentru Comitetul pentru afaceri interne ale Bundestagului (Parlamentul federal german). A primit Medalia de Merit a Ordinului Republicii Federale Germania și Medalia Internațională pentru Protecția Mediului.

Într-una din prelegerile sale domnia sa spune: “Dar singurul lucru cert este că sunt sataniști. Și Isus însuși a spus-o deja. Isus la numit explicit pe Satana „conducătorul acestei lumi”. Lumea întreagă este în puterea celor răi. Biblia îl numește pe Satana zeul sistemului lucrurilor. Și Isus nu s-a îndoit niciodată că toate guvernele lumii sunt în mâinile lui Satana. Este foarte clar.”

Fără îndoială că Isus a fost un fel de trimis sau mesager al lui D-zeu, care a coborât pe Pământ cu scopul de a corecta aceste derapaje ale omenirii dirijate de Lucifer. Pentru că li s-au opus sataniștilor, acesta fost crucificat (de către masonorie). Probabil, văzând că nu poate schimba nimic, s-a înălțat din nou la cer. În funcție de anumite rapoarte, cei care au băut din sângele său, sau din celebra Cupa Graalului au întinerit.

Trecând peste acest aspect, într-un interviu Strohm ridică multe întrebări.

Numeroasele războaie din ultimele decenii, precum și primul și al doilea război mondial, sunt pure întâmplării? Sau există un plan elaborat cu atenție în spatele acestei distrugeri, în spatele acestei datorii globale, în spatele declinului valorilor la toate nivelurile, în spatele poluării imense a mediului și așa mai departe?

Există oameni care au planificat și scris această situație dezastruoasă de mult timp? Cu siguranță au de-a face cu Georgia Guidestones, Statele Unite în care este scris planul de reducere a populației lumii la mai puțin de 500 de milioane de oameni? Haideți să privim analiza completă realizată de domnul Holger Strohm.

Cel mai mare masacru din istoria umanității

H.Strohm: Istoria umanității este plină de jafuri și războaie. Și în Evul Mediu și în vremurile coloniale, țări întregi au fost distruse și jefuite, astfel că unii au devenit incredibil de bogați. Așa cum arată citatele lui Churchill fără echivoc, două războaie au fost impuse unor țări precum Germania pentru a jefui.
Și toate acestea nu se opresc deoarece Noua Ordine Mondială și francmasonii de rang înalt pretind să controleze totul și să domine: educația, finanțele, legile, politica, economia, istoria, psihologia, mentalul, medicina, religia, mass-media, etc., ei decid, de asemenea, ce oameni pot lua poziții importante pentru a-și impune politicile.

„Acești oameni nu sunt nici de stânga, nici de dreapta. Toți sunt în toate. Ei divid oamenii și îi exploatează în conformitate cu sistemul fascist. Ei provoacă haos și conflicte pentru a domina lumea.”

Din prelegerea profesorului Walter Veith:

“Deci, francmasonii care sunt cunoscuți ca francmasoni din Statele Unite, și aici sunt multe documente despre aceasta, nu este necesar să discutăm, Bill Clinton este de gradul 33, Newt Gingrich, Bob Dole, Jack Kemp, Storm Thurmond, Colin Powell, Jesse Helms, Barry Goldwater, Al Gore și, și … și sunt mulți!

Și toți președinții. Barry Goldwater etc. Colin Powell – toți francmasonii. Listă după listă. Dacă doriți unele din Europa: Chiar și Yasser Arafat este de gradul 33, Ronald Reagan, Mikhail Gorbaciov, Helmut Kohl, Schimon Peres, Francois Mitterand, Yitzhak Rabin, Willy Brandt, Gerald Ford, Karl Marx, Frederick Engels, Roosevelt, Winston Churchill etc., etc., etc.

Și iată lista: Kissinger, Hoover, Cecil Rhodes, Aleister Crowley, un Billy Graham foarte interesant. Sunt cu toții. Lord David Owen, Platon, Jimmy Carter … ei, și care este lungimea acestei liste? Regina Elisabeta este regina Comitetului 300, Bilderberg (Asta este altceva). Este unul dintre cele mai bine plasate în acest cerc principal. Și câteva cazuri interesante: Hillary Clinton este o mare damă de gradul 6. Vom vorbi despre asta mai târziu. Otto din Habsburg, Bush nu sunt numai francmasoni, ci și Illuminati, Skull and Bones și așa mai departe.

Membrii Illuminati, apropo: Jacob Astor, McGeorge Bundy, Andrew Carnegie, Walter Freeman, Harriman, Ted Kennedy, Rockefeller Senior, David Rockefeller, Lee Teng-hui și mulți alții. Nu trebuie să îi numim pe toți. Ei bine,… dar sunt mândri de asta!

Aici îl avem pe președintele Eisenhower, care este decorat de Hoover cu gradul 33 al Marii Cruci, la o ceremonie la Casa Albă – gradul 33 !! Acești masoni la nivel înalt nu domnesc doar în Europa, ci domnesc peste tot. Și iată-i pe toți, toți au ajuns ca francmasoni de gradul 33. Ultimii, nu se pun, dar peste câțiva ani, vor fi și acolo.”

H.Strohm: “… Și Isus nu s-a îndoit niciodată că toate guvernele lumii sunt în mâinile lui Satana. Este foarte clar.”

Și îl puteți vedea pe ceea ce se numește Georgia Guidestones. Este format din șase dale de granit cu o înălțime de 7 m și o greutate mai mare de 120 de tone. În centru este o placă, în jurul căreia sunt grupate alte patru plăci în formă de stea, care sunt aliniate în funcție de soare și de lună și de unele stele. Pe acestea sunt cele Zece Porunci ale Noii Ordini Mondiale în opt limbi moderne și patru vechi.

Pietrele directoare: monumentul

Situate în liniște în județul Elberton, orientările sunt probabil să capete importanță în anii viitori.

Alcătuite din granit piramidal albastru, Georgia Guidestone (Ghidurile din Georgia) ar trebui să treacă testului timpului și să comunice cunoștințele pe mai multe niveluri: lingvistică, filosofică, socială, politică și astronomică. Ele constau din patru blocuri mari de piatră, care conțin zece principii de viață în opt limbi: engleză, spaniolă, swahili, hindi, ebraică, arabă, chineză și rusă.

Un mesaj scurt este scris în partea de sus a structurii, în scriptul a patru limbi: babiloniană, greacă clasică, sanscrită și hieroglife egiptene. Este important de menționat că aceste ultime patru limbi străvechi au o importanță deosebită în învățăturile școlilor de mister ocult, precum francmasonii și rozicrucienii.

Cele patru pietre mari sunt dispuse într-o configurație uriașă de „paletă”, sunt orientate către limitele migrației soarelui în cursul anului și prezintă, de asemenea, pozițiile extreme ale răsăritului și apusului în ciclul său Lunar de 18,6 ani. Piatra centrală are două particularități: în primul rând, Steaua Nordului este întotdeauna vizibilă printr-o gaură specială găurită din sud în partea de nord a pietrei centrale, pe de altă parte, o altă gaură se aliniază cu pozițiile soarelui la răsărit în momentul solstițiilor de vară și de iarnă și la echinocțiu.

Se spune că lucrurile scrise sunt inofensive, dă impresia, cel puțin dacă o citim cu rațiune. Dar dacă privim mai departe, nu putem fi decât îngroziți. Primele două dintre aceste porunci sunt… The Guidestones 1980, 322 conține următorul text:

„Mențineți umanitatea sub 500 de milioane de persoane, în echilibru permanent cu natura.”

Astăzi, suntem între 7 și 8 miliarde de oameni pe Pământ. Nimeni nu știe exact, iar numerele sunt depășite. Suntem probabil 7,5 miliarde. Aceasta înseamnă că 7 miliarde de persoane, sau 94% din populație, trebuie să dispară. Suntem tu și eu; dar acești domni care sunt la putere nu fac parte, desigur.

A doua poruncă este următoarea:

„Ghidați reproducerea cu înțelepciune – îmbunătățind aptitudinile și diversitatea.”

Și așa mai departe. Totul este clar un text al Noii Ordini Mondiale, de fapt o operă de artă, dar o operă de artă satanică. Numărul fondator indică acest lucru. Anume numărul 322, care este cod al recunoașterii Skull and Bones, o lojă satanică în care au fost și sunt printre alți președinți americani.

Și de 3 ori 22 sunt 66, deci numărul Cabalistic pentru diavol. În plus, există multe mesaje ascunse pe acest monument ocult. În cele trei volume ale sale, Elisabeth Roth, profesoara a scris ceva care este interesant, acest fragment provine din două dintre aceste volume. Pentru a cunoaște în secret planul…, manualul Guidestones, spune, printre altele:

„Vom pune în aplicare un sistem monetar care îi va face prizonieri pentru totdeauna și le va pune copiii în vină și în datorii. Ne vom concentra atenția asupra banilor și bunurilor materiale, astfel încât mulți să nu se conecteze niciodată cu sinele interior. Vom folosi metale moi, acceleratoare de îmbătrânire și tranchilizante în alimente și apă și, de asemenea, în aer. Metalele îi va conduce să-și piardă inteligența.”

Este vorba despre aluminiu, cupru etc. și chemtrails. Noi promitem să găsim un antidot în numeroasele noastre domenii și îi vom hrăni cu mai multe otrăvuri. Toxinele vor fi absorbite de pielea și gura lor, distrugându-le creierul și sistemul reproducător. Toxinele vor fi ascunse în tot ce este în jurul lor, în ceea ce beau, mănâncă, respiră și transportă.

Promitem să găsim un antidot în numeroasele noastre domenii și le vom hrăni cu mai multe otrăvuri. Toxinele vor fi absorbite de pielea și gura lor, distrugându-le creierul și sistemul reproducător.

Toxinele vor fi ascunse în tot ce este în jurul lor, în ceea ce beau, mănâncă, respiră și transportă. Cu imagini și muzică amuzantă, vor fi învățați că otrăvurile sunt bune. Când femeile dau naștere, vom injecta toxine în sângele copiilor lor și le vom convinge că este pentru a-i ajuta. Vom începe cât mai curând posibil când creierul lor este încă tânăr. Le vom lua copiii cu ceea ce iubesc: Zahărul.

Când capacitatea lor de a învăța s-a redus, vom crea medicamente care îi vor face și mai bolnavi și vor provoca alte boli, pentru care vom crea și mai multe medicamente. Ne vom folosi puterea pentru a-i face docili și slabi. Vor crește deprimați, lenți și supraponderali. Îi vom distrage cu curvie, plăceri și jocuri. Vor face ceea ce le spunem.

Dacă se vor opune, vom găsi modalități de a folosi în viața lor tehnologii care schimbă conștiința. Vom folosi frica ca armă. Vom construi guvernul instituind animozități în interiorul lor. Vom avea două cote. Ei vor face munca pentru noi și vom prospera prin datoria lor și prin munca grea. Dacă ne place, îi vom face să se ucidă reciproc.

Vom controla toate aspectele vieții lor și le vom spune ce și cum să gândească. Vor fi ocupați să se ucidă între ei până când obiectivul nostru final este atins. Vom continua să îi facem să trăiască în frică și mânie prin imagine și sunet. Și așa mai departe.

Cum se va face această reducere a populației?… reducerea numărului de persoane la 500 de milioane?

Pe de o parte, acest lucru se va produce prin radioactivitate. Știm că astăzi în lumea industrializată, una din două persoane se îmbolnăvește de cancer. Și cea mai mare substanță cancerigenă este radioactivitatea.

În aceste 2 DVD-uri: „Pașnic în catastrofă”, cei mai buni experți spun cât de periculoasă este radioactivitatea.

Profesorul John Gofman, care a fost atât fizician, cât și medic și director al Laboratorului Național Livermore, un institut de cercetare din Statele Unite, și un membru senior al Comisiei pentru energie atomică, a fost cercetător principal în plutoniu. El a constatat că un singur kilogram de plutoniu pentru reactor este suficient pentru a oferi zecilor de miliarde de persoane de pe Pământ doza lor letală pentru cancer pulmonar, dacă plutoniul este distribuit uniform/regulat.

Dar plutoniul este distribuit uniform. Se difuzează pentru că se oxidează atunci când intră în contact cu aerul sau apa și plutește ca o particulă mică și este inhalat sau intră în corp prin alimente. Și am produs sute de tone din aceste lucruri. Dar asta nu mi s-a părut suficient, pentru că se pare că este nevoie de mult timp pentru ca cancerul să se dezvolte.

Frieder Wagner a regizat acest film premiat, “Praful Morții” (“Deadly Dust”). Și el raportează că deșeurile nucleare produse în instalațiile de reprocesare și îmbogățire sunt transformate în muniții letale, adică în bombe, mitraliere, muniție cu tanc sau bombe gigant capabile să fisureze buncăre subterane.

Și aceste materiale sunt în principal alcătuite din uraniu 238, care nu este fisionabil și, prin urmare, nu are nicio valoare pentru industria nucleară civilă sau militară. Dar este foarte greu și din cauza acestei greutăți enorme, este bine adaptat pentru a fi un proiectil și atunci când penetrează un tanc sau un buncăr, generează prin frecare o căldură de 5000 de grade și arde exploziv și produce nanoparticule radioactive extrem de mici.

Iar uraniul 238 are o jumătate de viață de radioactivitate de 4.600.000.000 ani. Acest lucru nu dispare niciodată. Și vântul și ploaia îl poartă și a fost folosit în toate războaiele – în toate războaiele democratice ale NATO – iar prezența sa este acum detectabilă în întreaga lume. Și acolo unde a fost utilizat, ratele cancerului au crescut treptat.

Dar chiar și în restul lumii, aceasta va provoca tot mai multe tipuri de cancer. Prin urmare, este un masacru așa cum nu a existat niciodată. În plus, acest masacru este efectuat prin alte metode; revista germană FOCUS a publicat la începutul anului 2019 un articol detaliat: „Alarmă de spermă”. Și aici, a fost raportată o scădere considerabilă a numărului de spermatozoizi la bărbații albi din Europa, America de Nord, Australia și Noua Zeelandă.

De fapt, doar o minoritate de bărbați sunt capabili să conceapă copiii într-un mod normal și, dacă continuă… Este scris: „dacă dezvoltarea continuă în acest fel, în termen de 30 de ani cel mult, pentru majoritatea cuplurilor o procreare naturală nu va fi posibilă.”

Dar bărbații din America de Sud, Africa și Asia oferă suficientă spermă. Aceasta este exact ceea ce prevede Noua Ordine Mondială. Rasa albă trebuie înlocuită cu o rasă mixtă Negroidă. Asta s-a făcut.

Și cum se face că spermatozoizii sunt distruși și bărbații devin încet femei? Există suspiciuni puternice cu privire la substanțele chimice care perturbă sistemul endocrin. Acestea sunt substanțe chimice care acționează ca hormoni, de exemplu, plastifianți din plastic sau blocanți UV din protecția solară.

Acești plastifianți din plastic acționează în corpul uman ca hormon estrogen feminin; și știm că toate alimentele sunt ambalate în aceste materiale plastice și că din acest ambalaj, din acest film de plastic, sau sticle de plastic, aceste substanțe sunt utilizate în compoziția alimentelor, medicamentelor, produselor cosmetice, jucăriilor, materialelor textile etc.

Le absorbim prin mâncare, apă și aer. Iar corpurile bărbaților devin din ce în ce mai feminine, iar fertilitatea lor dispare, potrivit FOCUS, care subliniază că este un pericol uriaș, deoarece reproducerea nu mai este posibilă.

Un alt mod de a ne decima este războiul. Actualmente, războaiele sunt propagate din nou. Războaiele din Coreea, Indochina, Afganistan, Irak, Libia, Siria etc. au revendicat viețile a milioane de oameni și au devastat țările. În prezent, există amenințarea de război rece între NATO și Rusia. Rezultatul este o cursă a înarmării și o propagandă de război intensă.

Mass-media și jurnaliștii sună apelul la război. Guvernele și serviciile lor secrete se angajează în manevre înșelătoare și campanii de defăimare. Un bun exemplu este ONG-ul „Inițiativa integrității”, care a produs 2.500 de articole de știri pentru a pregăti oamenii pentru cel de-al treilea război mondial. Această acțiune a fost finanțată de Guvernul Marii Britanii, Departamentul de Stat al SUA și NATO.

Acest ONG a construit o vastă rețea de politicieni, editori, servicii secrete, generali, oameni de știință pentru a disemina propaganda țintită a atrocităților împotriva Rusiei, Siriei, Chinei etc. Acest lucru este în totalitate în concordanță cu faptul că Angela Merkel și Emmanuel Macron au semnat un tratat la Aachen pe 22 ianuarie 2019, ceea ce înseamnă o intensificare a pregătirilor de război. Și vor să înlocuiască trupele americane care se retrag din Siria, pentru a-l răsturna pe Assad.

În Germania, mașina de război ale lui Ursula von der Leyen este consolidată, în timp ce știm că există o mulțime de echipamente care nu mai sunt funcționale; dar ceea ce contează este pregătirea populației pentru război. În 2000, existau opt țări a căror bancă centrală nu era controlată de Rothschilds. Astăzi, sunt doar patru.

Aceste opt țări au fost Afganistan, Iran, Sudan, Liban, Cuba, Coreea de Nord, Irak, Siria. Știm că a fost război în patru dintre aceste țări. Și de atunci, Rothschild le controlează băncile centrale. Încă lipsește Cuba, Coreea de Nord, Iran, Siria. Dar ei lucrează și acolo.

Deja în 1871, cele trei războaie mondiale au fost prezise în toate detaliile lor, și anume de Albert Pike, un francmason de grad înalt. El este într-un fel „Dumnezeu printre francmasoni” care a fondat ritul scoțian, adică gradele înalte de la 30 la 33. Și în 1871 a scris o scrisoare lui Mazzini (care era lider al Illuminati), în care a prezis cele trei războaie mondiale și a descris exact ce urma să se întâmple. El a spus că primul război mondial va servi la construirea comunismului, la eliminarea caselor regale și la slăbirea Germaniei.

Al doilea război mondial a fost purtat pentru a distruge Germania, pentru a-i pedepsi pe ruși, pentru a-i ucide pe evreii, pentru a obține Israel. Și cel de-al treilea război mondial – așa cum a prezis el – va avea loc între Israel și vecinii săi islamiști și s-ar răspândi de acolo în întreaga lume, provocând orori atât de groaznice și atât de groaznice încât umanitatea, șocată de aceste teribile evenimente, s-ar supune apoi dictaturii noii ordini mondiale.

Din prelegerea profesorului Walter Veith:

Scrisoarea generalului Albert Pike către Giuseppe Mazzini din 15 august 1871 tratează schema „Criza, războiul, revoluția” din cele trei războaie mondiale urmate de cele trei mari revoluții care trebuie să marcheze secolul XX. Scopul dorit: implementarea a trei războaie mondiale și instituirea unui singur guvern mondial.
„În august 1871, Albert Pike a scris o scrisoare către Mazzini în care el a explicat planul ce se va întâmpla în această lume, ce războaie trebuie să urmeze, până când vom avea în sfârșit acest guvern unic mondial și vom avea în final distrus protestantismul. Excelent! Deci este un război împotriva lui Hristos! Ce s-a întâmplat după al doilea război mondial? Exact asta s-a întâmplat.

Și apoi un al treilea război mondial – încă nu îl avem, dar ceea ce se întâmplă în lume pare interesant – trebuie să se întâmple în Orientul Mijlociu și se presupune a fi un război între iudaism și islam și se va răspândi în toată lumea. Și acest război între musulmani și evrei ar trebui să provoace bătălia Armageddonului.”

Albert Pike explică apoi ceva mai mult și scrie într-o altă scrisoare cum ar trebui să se întâmple acest lucru: „Vrem să stabilim mai întâi nihiliștii și atei, adică acest sistem comunist, ateu, și apoi vrem să provoace un cataclism, un război și o suferință atât de îngrozitoare încât nu am mai văzut-o până acum.

Primul și cel de-al doilea război mondial au fost exact așa. Și până la urmă, vrem să le arătăm oamenilor ce poate face cu adevărat ateismul absolut. Ar trebui să existe o bătaie sângeroasă. Și până la urmă, acest ateism și creștinism vor fi înfrânți în același timp, iar doctrina pură a lui Lucifer cu anihilarea creștinismului și ateismului se va realiza în același timp.”

Și ne apropiem de cel de-al treilea război mondial – și cel mai mare masacru din istoria umanității – cu mare determinare.

Michael Lüders a scris această carte „Armageddon in Orient”. Michael Lüders este un specialist în Orientul Mijlociu, un expert care are o idee bună despre situație, deoarece a scris de mult timp pentru „Die Zeit” în și alte reviste. Și în această carte, el descrie modul în care cel de-al treilea război mondial se apropie constant de noi. Și el spune: „Toate acestea sunt marcate de o ipocrizie incredibilă.”

Iranul este înfățișat ca un personaj negativ. Cu toate acestea, Iranul nu a fost niciodată mai democratic și mai uman decât astăzi. În trecut, când ayatollahii erau la putere, Israel și America le-au livrat, precum și Shah-ului, centrale nucleare și tehnologia bombei atomice.

Rachetele au fost fabricate în Iran pentru Iran. Israelul a construit fabrici și instalații întregi pentru testarea rachetelor și a furnizat cunoștințele necesare pentru dezvoltarea tehnologiei rachetelor și fabricarea bombei atomice. Iar aceste rachete ar putea fi chiar echipate cu focoase nucleare.

Programul nuclear a fost impus oficial iranienilor. Iar la început rachetele iraniene au fost livrate direct din Israel. Și chiar sub Khomeini, așa-numitul inamic public, Iranul, în toate consultările, a fost și mai bine înarmat și a beneficiat de numeroase contracte din vânzarea de arme.

În 1980, liderii Reagan și CIA, George Bush și William Casey, au convenit asupra aprovizionării la scară largă de arme către Iran și înlocuirea acestora, cu condiția ca ostaticii americani să fie eliberați doar până după investirea lui Reagan. În timpul războiului dintre Irak și Iran, Washingtonul a furnizat arme ambelor părți în beneficiul industriei armamentelor americane.

Și deși Statele Unite i-au impus Iranului un embargo oficial asupra armelor în 1984, regimul Khomeini a primit peste 80 la sută din armele sale din Israel și Statele Unite. Yitzhak Rabin chiar a declarat Iranul cel mai bun prieten al Israelului în 1987.

Statele Unite și-au vândut armele și lui Osama bin Laden, din care provin talibani, Al Qaeda și IS. Aceste organizații teroriste nu ar exista fără sprijinul american. Mai întâi, au fost create probleme, apoi, prefăcându-se că încearcă să le rezolve, au fost create noi probleme și au izbucnit noi crize. Este un cerc vicios care necesită desființarea drepturilor democratice și controlul strict al propriei populații.

Astăzi, Arabia Saudită este în proces de înarmare. După America și Statele Unite, saudiții sunt cei care cheltuiesc cel mai mult cu armele. Ei au făcut acorduri uriașe cu americanii pentru un total de peste 800 de miliarde de dolari. Unul dintre statele Golfului și-a construit prima centrală nucleară, Arabia Saudită plănuiește alte zeci și intenționează să investească în tehnologia de fabricare a bombelor nucleare.

Și prințul saudit a fost clar: „Aceste bombe sunt orientate către Iran”. Și asta înseamnă, potrivit lui Michael Lüders, că mergem, aproape ca niște somnambuli, spre un al treilea război mondial care va fi deosebit de oribil și care va distruge cea mai mare parte a umanității.

Dar vedem că aceste războaie sunt planificate, pregătite și desfășurate într-un mod destul de sistematic. Este o nebunie. Dacă noi oamenii nu ne trezim și dacă nu îi trimitem pe acești conducători diavolului, vom muri cu toții. Acest lucru ar trebui să ne fie clar. Chiar a venit cu adevărat momentul să vă treziți și să vă apărați.

Sursa: Kla TV

5/5 - (1 vote)

Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!