Home Stil de viata Cum să crești nivelurile vibratorii cu cochilii de scoici?
Stil de viata

Cum să crești nivelurile vibratorii cu cochilii de scoici?

Urmareste-ne pe Google News

Bucurie, iubire, entuziasm, abundenţă, confort, încredere, afecțiune… Sunt doar câteva stări esențiale sau sentimente care apar în anumite momente din viață. Aceste stări sau senzații pe care le trăim ne face să emitem vibrații. Aici intervine legea atracției. Legea atracției (acea energie universală din jurul nostru care se supune științei fizicii) răspunde vibrațiilor pe care le primim din mediul înconjurător. Există nivele de vibrații implementate în planurile eterice și astrale ale planetei, care au grija ca să nu primim dacă cerem ceva ce afectează liberul arbitru al altui suflet. Cu toate acestea, există un instrument util prin care putem crește nivelurile vibratorii și anume; cochiliile de scoici.

De ce este important să folosim cochilia unei scoici pentru a crește ritmul vibratoriu?

Cochilia de scoică, prin forma sa, emite o radiație energetică foarte puternică și foarte pozitivă, numită „emisie indusă de formă” (EIFS) sau „formă de undă”. Trebuie înțeles că natura cochiliei (de obicei folosim partea cea mai convexă) nu contează, ceea ce contează este forma sa, fiindcă și un desen sau o fotografie poate oferi un rezultat similar.

Acest tip de emisie descoperită de cei trei oameni de știință francezi Belizal, Chaumery și Morel în anul 1930 a fost clasificată pentru prima dată ca fiind undă electromagnetică, apoi a rezultat ipoteza că nimic nu corespunde cu știința oamenilor în ceea ce privește universul fizic. Cercetătorii care au analizat emisiile vibratorii ale scoicii, a constatat că acestea corespund celor 5 elemente ale medicinei tradiționale chineze, lemn, foc, metal, pământ și apă, care este distribuită în 5 zone ale cochiliei scoicii. În orice caz, aceste valuri energetice au o influență mare asupra sănătății ființelor vii, deoarece rezonează cu celula.
De exemplu; în urma unei analize a ritmului vibratoriu al unei cochilii de scoică, se poate descoperi chiar și 24.000 de unități de bovis (pentru cei care știu, să testeze) sau un nivel mai ridicat. Secretul stă în forma scoicii, o formă în care se găsesc principiile entometriei sacre, principii geometrice armonice.

Forma sa plată, cochilia cuprinde 7 lățimi de degete în dimensiunea cea mai mare și 6 în cea mai mică. Partea sa inferioară formează un semicerc, care permite urmărirea întregului cerc. Capătul atinge limita unui pătrat care are aceeași circumferință ca cercul, iar lățimea urechilor plate indică, pe cerc, locul sau pătratul aceleiași suprafețe care o va tăia.

Cum să crești nivelurile vibratorii cu cochilii de scoici?

Pentru a crește nivelurile vibratorii cu scoici, cea mai bună modalitate este de a pune o scoică în ghiveciul unei plante, cu un cristal de stâncă. Într-o locuință, recomandat ar fi să folosim cochilia de scoică Saint-Jacques, astfel încât să dinamizeze și să purifice nivelurile vibratorii din interior. Astfel că, viteza vibratorie a unei cochilii este dată de orientarea striațiilor. Prin urmare, cochiliile trebuiesc orientate cu striațiile în direcția Nord-Sud a magnetismului terestru. Este ansamblul cu 5 cochilii orientate spre Marea Baltică, care oferă cea mai puternică vibrație.

În litoterapie și radiestezie, cochilia este de asemenea folosită pentru „purificarea” pietrelor sau a pendulelor folosite timp de câteva ore. Acțiunea va fi și mai eficientă cu apa, care devine o apă cu un ritm vibratoriu foarte ridicat (ca apa sacră) în cochilie.

O altă modalitate de a crește rata vibrațiilor este de a plasa o cochilie pe un nod geopatogen (traversarea rețelei Hartmann, de exemplu) care va înlătura efectul nociv al acestei cruci.

O cochilie de scoică plasată lângă o lustră amplasată deasupra unui pat poate elimina efectul nociv al becurilor. De asemenea, una sau mai multe scoici așezate sub un pat ne vor oferi un somn mai odihnitor.

De asemenea, cochilia scoicii orientate în direcția Nord-Sud poate crește nivelurile vibratorii a a tot ceea ce mâncăm sau bem (legume, fructe, apă etc.), dar și pentru a stimula plantațiile din grădină sau ghivece (plantele vor crește mai repede sau vor fi salvate de la ofilire).

 

5/5 - (2 votes)
Comentarii pe Facebook

Author

ThePOC

error: Content is protected !!