Home Sport La ce sa ne uitam cand pariem meciuri pauza/final
Sport

La ce sa ne uitam cand pariem meciuri pauza/final

Urmareste-ne pe Google News

Multi pariori din Romania si nu nu numai prefera sa plaseze pariuri pe fotbal, mai ales ca cele mai multe promotii si bonusuri la pariuri sunt pentru fotbal. Asta deoarece fotbalul este cel mai iubit si mediatizat sport din Romania. Totodata, e preferat si fiindca intr-o singura zi ai de ales dintre zeci, poate chiar sute de meciuri. In plus, majoritatea meciurilor din ligile importante are parte de peste 100 optiuni de pariere.

Ponturile pauza/final sunt printre preferatele pariorilor

Dintre aceste foarte multe optiuni, pariorii, in special cei incepatori sau prudenti, prefera sa mizeze pe rezultatul final. Urmeaza numarul de goluri (sub/peste), insa cei putini mai curajosi, carora le plac cotele mari, prefera un alt tip de pariu.

Este vorba despre optiunea pauza/final, unde trebuie sa anticipezi rezultatul care se va inregistra atat la pauza, cat si la final. Cand spunem rezultat ne referim la semnul 1, X sau 2, nu la scorul final, multi confundand cei doi termeni.

Cele mai intalnite ponturi pauza/final sunt cele in care echipa favorita conduce inca de la pauza, mentinand rezultatul pana la final (1/1 sau 2/2). Cotele pentru un astfel de pariu pot fi destul de mari, chiar daca echipa porneste cu prima sansa. Spre exemplu, o echipa de pe teren propriu cu o cota de 1.5 la victorie are cota in jur de 2.3 pentru 1 pauza/1 final.

De asemenea, poti alege sa pariezi mai riscant, anticipand ca o echipa va castiga la final, insa va incheia la egalitate la pauza. Cota minima aici este 4.00. In total sunt 9 variante de pauza/final, noi considerand doar 4 variante cele ce tin de analiza. Este vorba despre 1/1, 2/2, X/1 si X/2. Restul de 5 variante (X/X, 1/X, 2/X, 2/1, 1/2) se incadreaza mai degraba in sfera norocului.

Clasamentul joaca un rol important in anticiparea rezultatului

In general, cei care plaseaza pronosticuri pauza/final o fac pe faptul ca o formatie care pleaca favorita clara sa castige atat la pauza, cat si la final. Chiar daca se intampla asta, nu inseamna ca nu trebuie sa ne uitam la statistici inainte de a plasa acest pronostic. Asta inseamna sa ne uitam pe un clasament detaliat, care prezinta pozitiile echipelor atat la pauza, cat si la final.

Ar fi ideal, chiar necesar, ca acel clasament  sa arate performantele la pauza si la final atat pe teren propriu, cat si in deplasare. Dupa consultarea acelui clasament, iti vei crea o idee mai clara despre varianta pauza/final pe care vrei sa o plasezi.

Cele mai recente intalniri directe ar putea juca si ele un rol in anticiparea rezultatului pauza/final. Astfel, daca in doua sau mai multe meciuri ale unei echipe pe teren propriu din ultimii 5 ani, sa spunem, s-a repetat un anumit rezultat, nu este exclus ca asta sa se intample si acum.

O alternativa o reprezinta studierea celui mai des rezultat inregistrat de o echipa pe teren propriu, respectiv in deplasare atat la pauza, cat si la final. Consultarea clasamentului este insa o varianta ceva mai buna in anticiparea optiunii de pauza/final decat consultarea intalnirilor directe.

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!