Home Tehnologie Cum să descarci și să te înregistrezi pe WeChat?
Tehnologie

Cum să descarci și să te înregistrezi pe WeChat?

Pentru cei care încă nu o cunosc, WeChat (微 信, Weixin, care în chineză înseamnă „micro-scrisoare” sau „micro-mesaj”) este o rețea socială: este un fel de alternativă la WhatsApp și Facebook, având ca dublu scop partajarea conținutului pe propriul perete, precum și comunicarea pe chat.

Instalarea și utilizarea sa este simplă și, deși nu a fost încă lansată oficial în Europa, este cu adevărat o aplicație care oferă numeroase oportunități, cum ar fi atragerea de noi prieteni, efectuarea plăților online pentru a obține servicii sau trimiterea de bani altor utilizatori. Prin urmare, pentru a vă bucura la maxim de aceste potențiale, în paragrafele următoare ale acestui ghid, de fapt, vă vom arăta cum să descărcați și să vă înregistrați pe WeChat urmând o procedură care, vă asigurăm, este foarte simplă și durează doar câteva minute pentru a fi finalizată.

Iată care sunt pașii:

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți pentru a vă înregistra la WeChat este să descărcați aplicația pe smartphone. Puteți face acest lucru accesând  site-ul web WeChat.

Pe site, pe pagina selectați butonul „Download”, vi se vor afișa diferitele opțiuni de descărcare, pe baza platformei dvs. mobile. Selectați-l pe cea corespunzătoare (sau citiți codul QR direct cu telefonul dvs.) și veți fi redirecționat direct către magazinul dvs. de aplicații, din care puteți descărca și instala WeChat pe mobil.

Deschide aplicația WeChat pe care tocmai ai descărcat-o pe smartphone. Ecranul de pornire vă va oferi două opțiuni: „Log in” și „Singn Up”. Pentru a vă înregistra, selectați a doua opțiune.

Pe ecranul următor, introduceți numărul dvs. de telefon, confirmați că aveți peste 13 ani și că ați citit termenii și condițiile de utilizare. Selectați „Next”.

Va apărea un mesaj care vă informează că veți primi un SMS cu un cod de verificare. Selectați „OK” pentru a accepta.

Așteptați câteva minute până când primiți SMS-ul. Deschideți-l, copiați codul de verificare, reveniți la WeChat și copiați-l în câmpul indicat. Dacă nu primiți SMS-ul, cereți-l din nou (uneori nu ajunge la prima solicitare sau durează mai mult de 30 de secunde, aveți răbdare).

Mai jos, completați-vă profilul: alegeți o fotografie (făcând clic pe imagine), scrieți-vă numele și creați-vă profilul (sau porecla). Faceți clic pe „Next”.

Acum puteți căuta contacte folosind WeChat consultând agenda de telefon. Selectați butonul mare „Contacts” și alegeți din lista pe care doriți să o adăugați ca prieten. Înregistrare finalizată!

 

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!