Home Nou Liderii lumii ascund nemurirea corpului fizic?
Nou

Liderii lumii ascund nemurirea corpului fizic?

Nemurirea este definită ca fiind abilitatea de a trăi pentru totdeauna sau viața veșnică. Selecția naturală a dezvoltat o potențială nemurire biologică la cel puțin o specie, meduzele Turritopsis dohrnii. O serie de investigații demonstrează realitatea cu privire la faptul că omul poate de asemenea deveni nemuritor.

Ființa umană este o alchimie care poate lucra în mai multe dimensiuni… Există o putere diferită transmisă de Dumnezeu… Moartea fizică nu este neapărat o forță, ci mai degrabă o realitate față de corpul mental (ego) pentru a ști cum să-și dezvolte profunzimea privirii, să-și hrănească nucleele atomice (inima) ale iubirii (energie = informație), să bea (respirația) din Cupa Graalului, care este sursa întineriri … Corpul este Cupa Graalului, corpul creștin, când este aprins de BIO FOTONI.

I s-a interzis omenirii să modifice ADN-ul, care este una dintre sursele nemuririi?

Dacă analizăm cercetările oamenilor de știință, vom ajunge la concluzia că da. Pentagonul prin programele spațiale secrete a studiat reîncarnarea, și anume cum s-au refugiat suflete de pe alte planete în corpuri fizice, iar acest lucru, pentru a ajuta umanitatea. Toate ființele umane au probabil un suflet extraterestru care a călătorit prin univers…

SECRETUL NEMURIRII ființei umane constă în reactivarea a 8-9 fire din ADN-ul inactiv. Conforma analizei noastre, nemurirea ființei umane poate fi implementată prin modificarea ADN-ului, genetica (codul inteligenței) stabilită de univers și printr-o moleculă care aparține unei insecte care protejează TELOMERAZA, care, potrivit cercetătorilor, duce la întinerirea corpului fizic. Telomeraza inversează procesul de îmbătranire a ființelor vii. [1]

S-a demonstrat științific că în toate celule animalelor și oamenilor se găsesc telomerii, care pot fi asemănați cu bucățile de plastic care protejează capetele șireturilor de la destrămare. Ei au rolul de a proteja cromozomii și reprezintă un semn al tinereții biologice. Pe măsura ce ființa umană îmbătrânește însa, telomerii se scurtează tot mai mult, crescând șansele instalării bolilor specifice vârstei înaintate. În cele din urmă, aceștia devin atât de scurți, încât celule mor, apoi survine decesul individului.

Interzicerea întineriri corpului fizic de către elite este susținută și de omul de știință din videoclipul de mai jos:

Referință:

https://www.prostemcell.ro/stiinta-cercetare/telomeraza-inverseaza-procesul-de-imbatranire.html

Comentarii pe Facebook
5/5 - (6 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!