Home Nou Cartea interzisă a Regelui Solomon care învață abilitățile supraomenești
Nou

Cartea interzisă a Regelui Solomon care învață abilitățile supraomenești

În timp, religia a eliminat radical și a modificat pasaje din Vechiul Testament pe care le-a inclus în „Noul Testament”, care nu au nimic de-a face cu adevăratele învățături ale lui Isus. Sub același “modus operandi” a ascuns și învățăturile din cartea regelui Israelului Solomon, care datează din secolul al XIII-lea, în timp ce unele părți au fost scrise în timpul secolului al XII-lea.

Această celebră carte este numită „Lemegeton“ („Lemegeton“), și există un text vechi în interiorul său care se numește „Ars Notoria“ sau „Art Notory of Solomon“ („Arta Notorie a lui Solomon”). Din cauza pasajelor care învață abilități supraomenești, această carte a fost interzisă de biserică pe data de 24 martie 1551 la Veneția, deoarece a fost clasifică ca fiind dăunătoare credinței de Papa Pius al IV-lea.

Cele mai vechi scrieri sunt numite „Lemegeton“ și servesc celor care citesc spre a înțelege o „limbă de argint“, precum și spre a se bucura de o memorie perfectă, înțelepciunea de neimaginat și nu în ultimul rând de bani. Textele originale prezintă detalii de rugăciune, meditații și exerciții orale care au fost create în trei stiluri diferite, printre care ebraică, greacă și latină. Se spune că regele Solomon însuși a folosit scrierile originale ale „Ars Notoria“, pentru a deveni un conducător înțelept plin de compasiune și talentat pe Pământ.

În cadrul acestor texte antice, există un truc de comunicare extrem de fascinant care a fost complet interzis pe baza religiilor.

Cunoscut sub numele de “experimentul magnetic“, acesta detaliază modul în care se poate utiliza cu precizie piatra de temelie și acul pentru a comunica pe distanțe lungi. Se crede că, dacă cele două ace ar fi frecate chiar de piatra de temelie, acele ar deveni “încurcate” dincolo de spațiul dintre ele. De asemenea, dacă un ac s-ar mișca, identic s-ar întâmpla și cu celălalt ac.

În plus, prin plasarea acului în mijlocul cercului cu litere și imagini, două persoane ar putea comunica de la distanțe mari prin literele sau cuvintele îndreptate spre ace. Vechile scripturi conține multe idei și noțiuni din cele mai vechi timpuri.

Oamenii din trecut credeau ferm că scripturile antice oferă puteri magice și moduri de a modifica conștiința celor care le citesc.

Multe științe au evitat acest tip de lucruri misterioase datorită faptului că nu le înțeleg, sau nu știu cum să explice aceste abilități supraomenești!

Puteți citi cărțile (în limba spaniolă și engleză) la următoarele link-uri:

Comentarii pe Facebook
5/5 - (3 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!