Home Agricultura/Zootehnie Lista companiilor care utilizează produsele modificate genetic și care conțin substanțe chimice ale Monsanto
Agricultura/Zootehnie

Lista companiilor care utilizează produsele modificate genetic și care conțin substanțe chimice ale Monsanto

Monsanto este considerată una dintre cele mai dăunătoare companii de pe piața produselor alimentare. O dovedesc numeroasele cercetări științifice în vigoare, care au demonstrat că toate substanțe chimice folosite, cum ar fi insecticidul DDT, PCB-ul, Agentul Orange, Aspartam-ul și hormonul de creștere bovin recombinant (rBGH), precum și alimentele modificate genetic ale Monsato conduc la apariția unor probleme grave de sănătate, printre care; dezvoltarea tumorilor canceroase (inclusiv cancerul la sân, de prostată și cancerul pulmonar), infertilitate și defecte congenitale.

În aparențe, alimentele modificate genetic și care au în compoziție lor substanțe chimice nu se deosebesc de cele obișnuite, și acesta este principalul pericol. Pâinea arata ca pâinea, carnea la fel, legumele și fructele arătă chiar mai bine decât cele naturale. Și nu există diferențe speciale asupra gustului. Cu toate acestea, există diferențe foarte semnificative la nivel genetic. Cromozomii organismelor modificate genetic poartă părți încorporate ale altor plante și animale, și nu numai! Aceste modificări genetice la plante și la animale sunt apoi transferate oamenilor care consumă alimente modificate genetic, apar diferite schimbări, care conducând la apariția problemelor de sănătate enumerate anterior.

În plus, agricultorii ecologici și producătorii mici suferă de pe urma condițiilor impuse de Monsanto în întreaga lume, incluzând drepturi exclusive asupra semințelor și compoziției genetice.

Pentru a evita problemele de sănătate cauzate de acestea, minimizați la maxim consumul de produse asociate cu Monsanto. Iată lista companiilor și mărcilor care sunt, fie deținute de Monsanto, fie sunt cunoscute pentru că folosesc semințe modificate genetic și substanțe toxice:

Aunt Jemima
Aurora Foods
Banquet
Best Foods
Betty Crocker
Bisquick
Cadbury
Campbell’s
Capri Sun
Carnation
Chef Boyardee
Coca-Cola
ConAgra Foods
Delicious Brands cookies
Duncan Hines
Famous Amos
Flowers Industries
Frito Lay
General Mills
Green Giant
Healthy Choice
Heinz
Hellmann’s
Hershey
Holsum
Hormel
Hungry Jack
Hunt’s
Interstate Bakeries
Jiffy
KC Masterpiece
Keebler
Kellogg’s
Kid Cuisine
Knorr
Kool-Aid
Kraft
Lean Cuisine
Lipton
Loma Linda Foods
Marie Callender’s
Minute Maid
MorningStar Farms
Mrs. Butterworth’s
Nabisco
Nature Valley
Nestlé
Ocean Spray
Ore-Ida
Orville Redenbacher’s
Pepperidge Farm
Pepsi
Philip Morris
Pillsbury
Pop Secret
Post cereals
PowerBar brand
Prego
Pringles
Procter & Gamble
Quaker
Ragú
Rice-A-Roni & Pasta Roni
Schweppes
Weight Watchers Smart Ones
Stouffer’s
Tombstone frozen pizza
Totino’s
Uncle Ben’s
Unilever
V8

Comentarii pe Facebook
5/5 - (2 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!