Home Relații Lubrifianti naturali pentru sex anal
Relații

Lubrifianti naturali pentru sex anal

O majoritate considerabilă în toate studiile din domeniu, arată că femeile urăsc sexul anal. Cel mai frecvent motiv pentru care femeile evită să practice sexul anal este durerea (sau experimentarea durerii) pentru că sexul anal poate fi foarte dureros dacă nu se aplică lubrifiant și dacă nu este făcut într-o manieră delicată și cu grijă.

Anusul este una dintre cele mai sensibile zone ale unei femei, deoarece acesta nu secretă lubrifiant natural precum vaginul. Prin urmare, este nevoie să se folosească mult lubrifiant pentru ca femeia să nu simtă durere sau orice fel de disconfort apărut în regiunea anala în timpul sau după contactul sexual.

Pentru a facilita penetrarea și pentru a evita durerea trebuie să știți care sunt cei mai buni lubrifianți naturali pentru a practica sex anal.

Cei mai buni lubrifianți, sunt cei naturali, cum ar fi uleiul de nuca de cocos sau uleiul de măsline. Uleiul lubrifiant din nucă de cocos poate fi achiziționat din magazine, la prețul de 23 de lei.

De asemenea, un alt lubrifiant natural foarte bun este uleiul de măsline extra virgin. Este safe, calmează arsurile, nu este solubil în apă și asigură o lubrifiere de lungă durată. Uleiul de măsline nu este foarte gras și asigură o lubrifiere chiar și în doze mici.

Comentarii pe Facebook
1/5 - (1 vote)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!