Home Nou, Tehnologie Cum se recupereaza istoricul in Google Chrome
NouTehnologie

Cum se recupereaza istoricul in Google Chrome

Google Chrome este cel mai utilizat browser la momentul actual. Google Chrome include funcția menită să stocheze fișiere temporare numite istoric, navigarea și activitatea de pe site-urile web, intrări salvate din formulare și alte tipuri de date. Toate datele se salvează până când acestea sunt eliminate de către utilizatorul acestuia. Uneori nu suntem siguri că ne amintim în mod corect informația sau numele de care avem nevoie pentru a efectua o căutare în motorul de căutare, atunci ne poate fi de folos istoricul căutărilor, însa acest lucru poate fi imposibil atunci cand a fost șters sau înalte cazuri cazuri și depinde de modul în care a fost setat browser-ul. În cele ce urmează vom vedea cum putem recupera istoricul șters din Google Chrome.

Conectați-vă – Conturi Google

După instalare, Chrome oferă posibilitatea de a crea un cont de utilizator sau de a introduce datele de conectare pentru a oferi sugestii bazate și pe datele stocate în activitatea contului Google. Acest pas este necesar ulterior pentru a putea recupera istoricul șters. Pe scurt, puteți controla culegerea datelor în Opțiunile privind activitatea din contul Google pentru a putea gestiona activitatea contului din Activitatea mea. În cazul în care nu ați creat sau nu v-ați conectat la un cont, nu veți mai putea recupera istoricul. Atunci când vă conectați la contul dvs. veți avea posibilitatea să accesați direct contul dvs. de Gmail, YouTube sau alte servicii de la Google.

În cazul în care ați urmat acest pas, trebuie pur și simplu să vă conectați la contul dvs. de utilizator la Google, apoi sa accesați opțiunea “activitatea mea“, care cuprinde tot istoricul. Aici puteți căuta opțiunea care vă permit să recuperați tot istoricul șters inițial.

Dacă nu v-ați conectat la Google sau la Chrome va fi imposibil să mai recuperați istoricul, însă pe viitor informațiile pot fi recuperate foarte ușor dacă creați un cont la Google din acest moment.

Comentarii pe Facebook
3/5 - (2 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!