Home Nou Neomarxismul și distrugerea familiei
Nou

Neomarxismul și distrugerea familiei

Dacă încercăm să ne amăgim că nu se întâmplă nimic, uitându-ne în altă parte, suntem părtași la crimă. Mass-media cumpărată și “idioții utili” au măcar o scuză: unii sunt corupți în timp ce ceilalți sunt ignoranți. Mersul istoriei nu iartă însă pe nimeni și fiecare simțim efectele sale mai devreme sau mai târziu.

Trăim vremuri de profunde schimbări, surprinzătoare pentru ignoranți dar cu nimic speciale pentru „inițiați”.

„Manifestul comunist”, poate cel mai odios document din istorie (dacă îl privim prin prisma numărului de victime făcute de comuniști), mai odios chiar și decât Mein Kampf-ul hitlerist este pus în aplicare pas cu pas, chiar sub ochii noștri de către lideri care se declară dușmani ai marxismului.

Familia tradițională a fost cu noi încă din Antichitate, dar se află sub asalturile neo-marxiștilor din mult lăudata Uniune Europeană. Este oare o coincidență, o întâmplare sau un plan bine pus la punct, o conspirație care să ne întoarcă în comuna primitivă? Achiesăm la a doua parte a întrebării, deoarece, așa cum știm azi orice dictatură a văzut în familie tradițională un obstacol care o împiedică să își impună voința asupra indivizilor. Uniunea Europeană nu este o dictatură. Nu, nu este… Încă. Dar, treptat devine una în timp ce societatea pășește din ce în ce mai adânc în Era Tehnotronică descrisă cu aproape 50 de ani în urmă de Zbigniew Bzerzinski.

Mao a adus artele marțiale chinezești împreună cu maeștrii și ucenicii lor sub controlul Statului. Legătura profundă dintre maestru și ucenic, aproape ca într-o familie, a fost distrusă. La fel este distrusă legătura profundă dintre bărbat și femeie existentă în cadrul familiei tradiționale.

”Dragostea liberă” atât de îndrăgită de Lenin și ciracii săi revine la modă. De ce să mai faci copii când poți să te distrezi fără consecințe? De ce să aibă femeile grijă de copii și de casă când asta le transformă în sclave? Nu e mai bine să se concentreze asupra carierei, a locului de muncă? Nu, nu progresiștii neomarxiști au pus primii aceste întrebări, ci marxiștii originali a căror agendă a fost preluată și pusă în aplicare de liderii Lumii pretins libere fără ca noi să avem habar.

Feminismul modern, care nu are nimic de-a face cu feminismul autentic a fost creat special pentru a le despărți pe femei de bărbați lăsându-le astfel singure în fața Statului potențial totalitar. Rezultatul? Nenumărate familii destrămate și scăderea natalității mai ales în țările lumii civilizate.

Propaganda încearcă deasemenea să înfiereze bărbatul și masculinitatea transformându-l pe cel dintâi într-un „clovn”, un „papagal” ,un „măscărici” obsedat de sport și de jocuri pe calculator. Un „looser” aflat sub papucul unei femei frumoase și puternice pe care nu o merită. Ce femeie ar suporta o asemenea „creatură”? Nu devine ea mai bine lesbiană sau femeie singură? Dacă privim cu atenție reclamele și sitcom-urile difuzate la TV vom vedea cât de intens lucrează inginerii sociali la deteriorarea imaginii masculului.

Autor: Cimpoieru Ciprian

Comentarii pe Facebook
5/5 - (4 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!