Home Sănătate O tehnologie revoluționară dezvoltată de NASA tratează rapid Artroza, Osteoporoza, Fracturile osoase, Fibromialgia, Micro-circulația sângelui, etc., fiind disponibilă în prezent în Italia și Canada
Sănătate

O tehnologie revoluționară dezvoltată de NASA tratează rapid Artroza, Osteoporoza, Fracturile osoase, Fibromialgia, Micro-circulația sângelui, etc., fiind disponibilă în prezent în Italia și Canada

Urmareste-ne pe Google News

Dispozitivele medicale SEQEX sunt sisteme revoluționare brevetate pentru tratamentul tulburărilor și bolilor sistemului muscular și scheletic. Această tehnologie a fost dezvoltată de NASA pentru a menține o sănătate optimă în rândul astronauților săi, dar mai presus de toate, pentru a asigura densitatea osoasă a scheletului atunci când aceștia călătoresc în spațiu. Ea a fost dezvoltată în primul de către Nicholas Tesla, și a fost perfecționată de cei mai buni ingineri și acest lucru, pentru a asigura vindecarea rapidă a anumitor boli, printre care:

  • Artroză,
  • Osteoporoza,
  • Îmbunătățirea performanței sportive,
  • Fibromialgia,
  • Micro-circulația sângelui,
  • Fracturi osoase (1 săptămână)
  • etc.

Salteaua SEQEX® HC costă în jur de 8000 de dolari. Odată cu achiziționarea saltelei SEQEX® HC, veți primi mai multe carduri, carduri de programare pentru a le insera în saltea, pentru a elimina diverse probleme de sănătate. Salteaua este un fel de micro-computer, iar tratamentul durează aproximativ 35 minute.

Terapia cu dispozitivul SEQEX trebuie urmată zilnic, până la momentul vindecării complete a bolii. Este o chimie corporală a corpului fizic care se echilibrează cu ajutorul tehnologiei. Principiul acestui aparat este acela că organismul trebuie să se vindece singur și nu tehnologia trebuie să vindece corpul fizic.

Această tehnologie futuristă a fost folosită inițial în Italia, iar ulterior în Canada. În prezent este autorizată de către Departamentul de Sănătate Canada (Health Canada), ca urmare a nenumăratelor cazuri de vindecare completă, într-un timp foarte rapid, și asta doar cu ajutorul saltelei, care nu necesită folosirea computerului.

Din cauza duratei imprevizibile a anumitor tratamente ca urmare a bolilor, este de preferat să se achiziționeze acest aparat.

De asemenea, SEQEX® FAM este un alt dispozitiv inedit electromedical pentru magnetoterapie, care administrează câmpuri personalizate variabile electromagnetice sau pulsate controlate. Tratamentul se administrează folosind un conector conectat la consola centrală, alte accesorii opționale pot fi utilizate în același timp prin intermediul unui adaptor multiplu.

În cazul alegerii acestui aparat, trebuie reținut faptul că acest dispozitiv medical dotat cu computer este programat pentru a trata (programare specifice) mai multe boli grave, iar prețul acestuia fiind de 25.000 de dolari.

Comentarii pe Facebook
5/5 - (4 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!