Home Nou Tratament natural pentru cancer: suc de fructe și legume
Nou

Tratament natural pentru cancer: suc de fructe și legume

Sucurile de fructe alcaline “organice – bio” sau sucurile de legume “organico – bio”, proaspăt stoarse, consumate în 3 minute de la stoarce, sunt cel mai bun remediu naturist pentru cancer. În cele ce urmează, vă prezentăm o rețetă de suc din mai multe fructe și legume pe care le-am plasat în ordinea prioritară, care tratează eficient cancerul!

Rețetă suc de legume și fructe pentru cancer

Rețeta sucului împotriva cancerului include; 2 morcovi organici (foarte important este de a decoji morcovul), castravete 1/4 organic (foarte important este de a decoji castravetele) si 2 fire de țelină organică. Trebuie să adăugați la această rețetă fructele și legumele în ordinea de mai jos. Trebuie să le includeți în mod prioritar în dietă în funcție de importanța acestora.

Clasamentul legumelor si fructelor care definește calitatea lor anti-fungică și antiinflamatoare este, după cum urmează:

1. Usturoi, urzică

2. Praz

3. Varză de Bruxelles

4. Sfecla

5. Merișor

6. Varză albă

7. Ceapă verde

8. Broccoli

9. Varză roșie

10. Spanac

11. Varză furajeră

12. Ceapă galbenă

13. Sparanghel

14. Țelină

15. Căpșuni de grădină

16. Nap suedez

Cum se consumă sucul de legume și fructe pentru cancer?

Trebuie să beți absolut sucul “proaspăt stors” atunci când vi se face foame. Sucul proaspăt stors, consumat în 3 minute de la stoarcere, atunci când încă conține lumină atomică. Viteza de vibrație a câmpului luminos (câmp unificat) accentuează viteza de vibrație (electricitatea) a materiei dvs. atomice. Viteza vibratorie a bio-fotonilor echilibrează (coerența) magnetismul, răspândește lumina spre activarea luminii atomice și crește puterea globală a organismului. Nu realizați sucul anterior.

Ce cantitate de suc se consumă în caz de cancer?

Pentru a elimina cancerul cu suc natural de fructe și legume, trebuie să consumați 1 suc la fiecare oră, până adormiți. Minim 6 și până la 12 sucuri pe zi. A se consuma după cum este necesar.

Trebuie reținut faptul că un consum de 12 sucuri pe zi, 1 suc la fiecare oră, conține suficienți ioni negativi pentru a elimina cancerul. Această baie ionică ar trebui însoțită, de asemenea, de un exercițiu sau de o plimbare în natură, departe de firele electrice. Prin urmare, ar fi de preferat să mergeți afară, departe de firele electrice și de Wi-Fi pentru a vă reîncărca cu ioni negativi esențiali pentru viață. Celulele umane au nevoie de un electron liber încărcat negativ pentru a putea absorbi mineralul alcalin.

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (2 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!