Home Frumusete, Nou Parafina poate fi utilizată ca accelerator de bronzare?
FrumuseteNou

Parafina poate fi utilizată ca accelerator de bronzare?

Bronzarea este dorința tuturor femeilor. În timp ce unele efectuează această procedură în spații adecvate, altele obișnuiesc să folosească mai multe metode, dar una care a câștigat popularitatea în ultima vreme, este parafina de bronzare. Dar cât de eficientă este în obținerea unui bronz de vară? Dacă doriți să aflați, continuați să citiți acest articol care este gata să răspundă la toate întrebările dvs. pe această temă!

Ce este parafina de bronzare?

Parafina bronzantă este un produs foarte practic și versatil care bronzează pielea, protejând în același timp și hidratând profund pielea. Scopul principal al utilizării parafinei este accelerarea bronzării tonului pielii. Practic, după aplicarea unui strat subțire de produs pe corp, este nevoie de doar 30 de minute de expunere la soare pentru ca rezultatele să apară pe fiecare parte.

Eficiența bronzării parafinei este incontestabilă, încă de la prima utilizare puteți vedea deja amprenta lăsată pe piele dvs., fără a fi nevoie să investiți sume mari de bani și să petreceți perioade lungi de timp stând la soare.

Cum se utilizează parafina de bronzare?

Dacă doriți să știți cum să utilizați parafina în accelerarea bronzului, trebuie să rețineți că ar trebui să căutați un produs care are deja un anumit factor de protecție solară. Chiar dacă expunerea dvs. la soare este scurtă, această problemă nu poate fi lăsată deoparte, deoarece sănătatea pielii dvs. este esențială. Mai mult, este recomandat să verificați originea parafinei și să evaluați dacă prezintă riscuri de deteriorare a pielii, care poate varia de la arsuri la cancer de piele, care apare în urma expunerii îndelungate la soare fără protecție.

La aplicare, întindeți doar un strat subțire și uniform de parafină pe piele prin masaje ușoare. Expunerea la soare ar trebui să fie de doar 20 de minute pe fiecare parte (față și spate) și este necesar un interval de 3 până la 7 zile în fiecare sesiune, pentru a obține un bronz perfect și natural.

Ce măsuri de precauție trebuie luate la utilizarea parafinei de bronzare?

Dacă doriți să vă bronzați frumos cu parafină, în primul rând trebuie să țineți cont de anumite măsuri de precauție pentru a vă menține pielea sănătoasă. Următoarele sfaturile de mai jos care vă vor ajuta să atingeți acest obiectiv:

  • Respectați regulile de expunere la soare și evitați să vă bronzați între orele 10 și 16, evitând astfel arsurile de până la gradul 2, scăzând șansele de a dezvolta cancer de piele în viitor și prevenind îmbătrânirea prematură a pielii.
  • Când utilizați o cremă cu parafină pentru a vă bronza, nu uitați să folosiți și o protecție solară cu SPF 30 (mai ales în zonele sensibile) la un interval de 2 ore.
  • După ce ați folosit parafină pentru a vă bronza, asigurați-vă că aplicați o cremă hidratantă pe piele.
  • Păstrați-vă hidratat.
  • Consumați morcovi, deoarece conțin beta-caroten, o substanță care este transformată de corpul nostru în vitamina A, responsabilă de absorbția anumitor raze ultraviolete, care ajunge să crească producția de melanină și să accelereze bronzarea.

 

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!