Home Afaceri Platformele de tranzacționare vă oferă o nouă cale să deveniți un investitor de succes
Afaceri

Platformele de tranzacționare vă oferă o nouă cale să deveniți un investitor de succes

Vrei să devii om de afaceri de succes? Citiți acest articol …

Ani la rând mulți investitori începători au căutat mai multe metode pentru a deveni oameni de success în special in tranzacțiile pe bursele de valori sau pe o platformă de tranzacționare. Atunci când abordăm astfel de subiecte cel mai celebru nume care ne vine in gând este Warren BUFFET, el este unul dintre cei mai de succes investitori americani, mangnat consacat al afacerilor internaționale, dar si un filantrop convins.
Acest om este atât de iubit de angajații lui încat anual majoritatea angajaților, dar și acționarii majoritari se adună cu toții in orașul Omaha, Nebraska unde se desfășoară o adevarată serbare în semn de apreciere față de capacitățile acestuia și de eforturile depuse in a imbunatati traiul fiecaruia.

Majoritatea așteaptă discurul acestuia in speranța că vor prinde un sfat de ajutor în a deveni ei inșiși investitori mai buni. Cu alte cuvinte toți acești oameni asteptă să copieze toate măsurile economice adoptate de acesta deoarece vor avea și ei parte de același succes imens.

Astăzi există un nou trend pentru a deveni un investitor de succes

Arta de a studia evoluția bursei de valori și a de a urmari deciziile unor investori de succes tocmai a devenit extrem de simplă. Acuma există o metodă inedită de a copia masurile oamenilor de succes pe care tu ii poți considera ori mentori ori pastori, fara a fi nevoie să participi la tot felul de ședințe ori de a studia sute de mii de cărti de specialitate. Acum ai posibilitatea să te folosești de funcția copiere tranzacții pe o platformă de tranzacționare.

Ce înseamnă copierea unei tranzacții pe platformele de tranzacționare?

Aceast tip de platformă a devenit un succes răsunator încă din momentul din care a fost lansat si constă în efectuarea de tranzacții si investiții în timp real prin intermediul mediului online. Această metodă funcționează în foarte mare masură similar cum funcționază funcția follow (urmărește) pe Facebook. În linii mari tu efectiv copiezi mișcările pe platforma de tranzacții a investitorilor veterani, copiezi investițiile lor, dar si succesul lor formidabil.

Care sunt avantajele ?

Această formă de tranzacționare beneficiază de un succes extraordinar de mare deoarece aveți posibilitatea de a copia , în timp real, toate investițiile și actiunile unui investitor experimentat. Platformele de tranzactionare va ofera posibilitatea de a copia in mai multe feluri un investitor.

Avantajul principal al incepătorilor este că se pot folosi aceste platformele de tranzactionare pentru a câștiga încredere în capacitatea lor de tranzacționare. În loc să tranzacționze singuri aceștia se pot inspira din experiențele altora, în acest mod se pot evita multe erori de calcul și în mod sigur tranzacțiile eșuate vor fi evitate mult mai ușor.

Costul initial de înscriere și participare este unul foarte mic deoarece majoritatea platformelor oferă posibilitatea de a te înscrie complet gratuit si de a incepe tranzacționarea de la 50$.
Comoditatea este atributul principal al acestor platforme de tranzacționare pentru că oferă o interfață extrem de ușor de folosit și care în foarte multe moduri se aseamană cu o platformă de socializare ușor accesat și care va aduce succes.

Ce beneficii are un investitor experimentat dacă vă ofera ajutor?

Răspunsul este unul extrem de simplu, un investitor veteran primește comision de fiecare dată când o persoană care ii copiază miscarile pe platformă și are parte de câștiguri. Cu alte cuvinte cu cât ești mai bun în ceea ce faci, cu atât vei avea mai mulți investitori care să te copieze și în acest mod începătorii vor castiga sume impresionante de bani, iar veteranii vor primi comisioane pe măsura castigului lor. În acest mod se creează un sistem inteligent în care investitorii veterani își dau tot interesul pentru a rămane în frunte și pentru a fi cât mai buni.

Deși ideea de copiere a unei tranzactii nu este nouă, inovația adusă de a copia cu exactitate mișcările unui investitor de succes aduce avantaje răsunatoare atât pe platformă, cât și în buzunarele dumneavoastră.

Comentarii pe Facebook
Acordă o notă acestui articol!

Author

ThePOC

error: Content is protected !!