Home Sănătate Plombele dentare și tatuajele conțin mercur toxic
Sănătate

Plombele dentare și tatuajele conțin mercur toxic

Urmareste-ne pe Google News

Știați că vopseaua utilizată pentru tatuaje și plombele dentare sunt umplute cu mercur…??? Marketingul modern vrea mai mult decât doar să vândă un produs. De pildă, fără să știi, îți vinde o plombă gri care conține mercur foarte toxic pentru organism…

Plombele de amalgam (numite uneori „plombe argintii”) sunt un amestec de mercur lichid și bucăți mici de argint sau alte metale, cum ar fi cupru, staniu și zinc. Amalgamele au multe dezavantaje.

Amalgamul este un metal, care se dilată sau se contractă la căldură, frig, și mușcătură. Plombele gri necesită o atenție deosebită, deoarece ele conțin mercur, care este un element foarte toxic. În literatura de specialitate nu este foarte clară cantitatea de mercur care este eliberată din amalgam și care sunt efectele pe termen lung asupra întregului organism. Plombele cu amalgam au fost intens discutate de mai mulți ani din cauza preocupărilor privind absorbția mercurului, care contribuie la mai multe boli, incluzând Alzheimer, scleroza multiplă, demență și artrită.

“Moda nu este artă, e doar industrie pură care se folosește de femei frumoase sau bărbați frumoși printr-un marketing agresiv (penal), pentru a otrăvi cu succes rețeaua neurologică a cetățenilor, iar acest lucru, pentru asta a-i face mai ușor de manipulat (îmblânzi)… Acesta este și cazul modei “artei tatuajelor”, care sunt umplute cu mercur!”

Pigmenții folosiți în tatuare sunt în cea mai mare parte oxizi ai metalelor, cum ar fi mercurul (unele cerneluri pentru tatuaje conțin mercur (până la 6000 ppm)), oxidul de fier, oxidul de zinc, oxid de crom, dar pot fi și carbon, dar și sulfiți cum ar fi cadmiu. Ca urmare, în culorile tatuajelor se găsesc aproape toate tipurile de otrăvuri, în special mercur care odată injectat, nu mai poate fi eliminat complet și apoi se depozitează în organism. Dar, nu se pot vedea când ingredientele sau culorilor tatuajului umblă prin corp în timp.

“În concluzie, mulți oameni nu acordă o atenție asupra ceea ce introduc în corpul lor fizic, și fără să știe consumă mai multe arme biologice, care sunt dedicate pentru a le asigura statutul de sclavi… Cel mai rău este că se cred frumoși, la modă și inteligenți… Învață copiii și adolescenții să se otrăvească pe ei înșiși, o formă pură de auto-sinucidere”.

Este bine de știut și faptul că mercurul, ca armă biologică, mai este prezent într-o mare varietate de produse, inclusiv vaccinuri și medicamente, produse cosmetice, plastifianți, baterii, instrumente industriale, latex, becuri ecologice, materiale plastice, lacuri, solvenți și conservanți pentru lemn. De asemenea, peștii mari oceanici pot fi o sursă de mercur.

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (2 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!