Home Nou Previziuni de evenimente sângeroase planificate pe agenda globalistă în luna MAI 2021
Nou

Previziuni de evenimente sângeroase planificate pe agenda globalistă în luna MAI 2021

După articolul din acest link în care am analizat legătura dintre evenimentele care vor avea loc în anul 2021 conform calculelor numerologice, a venit rândul să scoatem la iveală alte predicții deloc întâmplătoare cu privire la evenimentele sângeroase care vor avea loc mai exact în luna MAI (2021) sau în următorii doi ani calendaristici. Un eveniment istoric extrem de violent care a început în urmă cu 400 de ani, și care are ca punct de recidivă perioada de 80 de ani, coincide exact cu o predicție din serialul american “The Simpsons”, dar și cu o predicție a așa-numitului „Nostradamus din America Latină”: Benjamín Solari Parravicini.

Cunoscutul serial american “The Simpsons” (Familia Simpson) este binecunoscut pentru toate predicțiile sale cu privire la agenda elitei conducătoare. Majoritatea predicțiilor din episoadele sale sunt înfricoșător de precise. Dovada o găsiți la următorul link: https://www.omofon.com/16-cazuri-cand-seria-animata-the-simpsons-a-prezis-viitorul

În capitolul 19 din anul 2005 “THE SIMPSON” a lansat serialul intitulat „The Simpsons: Thank God It’s Doomsday”, în care capul familiei stabilește o dată din luna MAI a anului 2019, ca fiind „Ziua Judecății finale” sau “Doomsday”.

Vezi VIDEO unde SIMPSON a marcat data 05/19 (CARACTERE DE TEXT ROTITE), ca fiind apocaliptică, la minutul 15:04:

https://www.dailymotion.com/video/x7ahrv0

Dar după o conversație purtată cu “DUMNEZEU”, evenimentul apocaliptic din 2019 a fost amânat cu doi ani de zile.

Acesta a fost stabilit pentru luna MAI a anului 2021.

DUMNEZEU întârzie “Doomsday” sau „Judecata finală” cu doi ani, la MINUTUL 18:28 din videoclipul de mai sus.

De asemenea, Benjamín Solari Parravicini a fost un simplu mesager sau contabil al elitei mondiale întunecată precum Henry Hissinger. Așa-numitul „Nostradamus din America Latină”, Parravicini ne vorbește în psihografia sa despre „FOCUL STELAR” desprins parcă din agenda globală:

“Cae sobre la tierra el día 5 del 5 de cincos el golpe de fuego estelar – Caerá en las regiones del Gibraltar y de las Islas Baleares –
Tres días allí, dos en América del Norte, y por fin un día de cinco horas en las Antillas
El fuego purificará.” – Benjamín Solari Parravicini.

“CINCO DE CINCOS” – înseamnă ZIUA A CINCEA, din LUNA CINCI (MAI) ANUL 5 (2 + 0 + 2 + 1).

Mai exact, 5 MAI 2021.

“Va cădea pe Terra în ziua 5 din 5 a cincea globuri de foc stelare – Va cădea în regiunile Gibraltarului și Insulelor Baleare – Trei zile acolo, două în America de Nord și, în sfârșit, o zi de cinci ore în Antile. Focul va purifica.” a scris Benjamín Solari Parravicini în jurnalul său.

Este foarte probabil ca elita să dețină tehnologii pentru a realiza un atac spațial catastrofal natural.

În concluzie, rezultă că anul 2021 va fi cu siguranță un an marcat de evenimente sângeroase pe planetă.

Comentarii pe Facebook
5/5 - (4 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!