Home Cultural, Nou Secretele supreme ale istoriei: Cum funcţionează cu adevărat LUMEA de la “FACERE” și până astăzi?
CulturalNou

Secretele supreme ale istoriei: Cum funcţionează cu adevărat LUMEA de la “FACERE” și până astăzi?

De la Babilon la Roma,… de la Iudaism la Creștinism…, istoria comportamentului lumii s-a schimbat enorm de-a lungul existenței sale. În cele de urmează, vom vedea modul în care funcţionează cu adevărat LUMEA de la începuturi și până astăzi!

Cum s-a dezvoltat cu adevărat omenirea de milenii? 

Cu jumătate de milion de ani în urmă „cei ce au căzut din cer pe pământ“, ființe cu aspect de reptile au creeat în Mesopotamia [1] o nouă specie (sumerienii) [2] prin hibridizarea ADN-ului lor cu cel al uneia din Familia Hominidae [3] locale. Această nouă ființă a fost numită ființă umană.

Aceste “ZEITĂȚI” și-au transmis stilul lor de conducere aleșilor lor, celei mai pure rase umană, cea cu o anumită legătură pe bază de sânge (oamenii cu RH-ul negativ). [4]

Acești aleși au creat o societate secretă, numită “FRĂȚIA ȘARPELUI”. [5]

“Copiii șarpelui” sunt un trib de origine semitică, cunoscut sub numele de Caldeenii (Chaldeenii) [6] de către sumerienii antici.

Caldeenii aveau cunoștințe astrologice, matematice, filozofice și ezoterice. Cunoșteau, de asemenea, puterea magiei negre. Cei drept, ei au fost constructorii orașelor și civilizațiilor umane, în care se infiltrau sub alte nume, creând piloni economici, politici și religioși. Ei au avut și dețin controlul din umbră de milenii.

De la centrul puterii, în orașul Babilonian, au creat în mod secret în anul 2.300 î.hr. Imperiul Akkadian, [7] generând haos și confruntări între orașele statelor sumeriene, precum și o nouă derivare religioasă, care a provocat tensiuni între partizanii și adversarii acestora.

Adevăratul Dumnezeu creator nu mai era sumerianul AN, pentru Akkadieni a devenit ANU.[8] Zeița fertilității nu a mai fost zeița sumeriană Inanna, [9] pentru Akkadieni a devenit Iștar [10] și astfel, aceștia au transformat sau au rescris o nouă religie.

În 1.800 î.hr., Caldeenii au creat Imperiul Asiria din Babilon, [11] și au invadat Egiptul printr-un alt front care acoperea adevărata lor identitate, ei acționau sub așa-numiții Hyksos (Hicsoșii) [12], care nu erau altceva decât Chaldeii sub acoperire.

În jurul anului 1.000 î.hr., Caldeenii din Babilon au creat un alt nou front, Regatul Israel [13], pentru a se confrunta cu alte fronturi, Egiptean și Asirian. În luptele lor nu ezitau să distrugă Babilonul cu frontul Asirian, iar apoi să-l reconstruiască. Se purtau dispute interne pentru a putea divide Israelul în două regate, și anume; Regatul Israelului și Regatul lui Iuda. [14]

Caldeenii introduc apoi o nouă rescriere a miturilor sumeriene pentru a-o folosi ca element al uniunii transnaționale, o nouă religie adevărată, atât de adevărată precum cea a Egiptenilor, Akkadienilor, Asirienilor și a Sumerienilor, care erau ale lor proprii.

Este vorba despre Iudaism, [15] o invenție monoteistă a Caldeeniilor babilonieni infiltrați în împărăția lui Iuda, în secolul al VIII-lea î.hr. Acest lucru este demonstrat prin lucrarea arheologului ISRAEL FINKELSTEIN. Detalii în articolul în limba spaniolă de la următorul link.

Preoții Caldeeni au creat un nou front religios, Iudaismul pe care l-au numit “Levitic” [16] ceea ce înseamnă “Adepți”. Acest termen derivă din cuvântul Leviatan (animal biblic) [17], care din punct de vedere etimologic înseamnă “Reuniunea Adepților”.

În lumea profană acest Leviatan sau “Reuniune a adepților” din lumea anterioară, este asociată cu un monstru în formă de dragon sau șarpe. Din nou, frăția șarpelui este prezentată ca un simbol sau ca un mit.

Aproape în paralel cu crearea acestei noi religii din secolul al VIII-lea î.hr., Regatul lui Iuda este distrus de Babilon și Regatul Israelului este cucerit de Asiria.

Caldeenii frăției șarpelui creează un nou imperiu în Elamul [18] Antic, prin intermediul marionetei sale, regele persan Cirus al II-lea Cel Mare. [19]

Persanii au întemeiat dinastia Ahemenid, [20] unde au unificat-o într-o singură conducere peste toate provinciile; Mesopotamia, Egiptul și Valea Indus, ajungând chiar la Tracia și Macedonia în Mediterana, amenințând restul Greciei.

Un alt centru puternic de putere al Caldeeniilor a fost Grecia Antică, în care personaje precum; Pitagora, Platon sau Aristotel au fost inițiate de Frăția Șarpelui.

Caldeenii s-au confruntat cu grecii și persanii în războaiele medicale.

Mai târziu s-au confruntat prin, Alexandru cel Mare, [21] numit fiul șarpelui.

Estul Mediteranei, Egiptul, Mesopotamia și Valea Indului au fost reunificate sub o singură conducere. Odată “elenizată” regiunea, Alexandru cel Mare a fost otrăvit și ucis în Babilon de către frăția șarpelui.

Pornind o nouă fractură a lumii, în secolul al IV-lea î.hr, au împărțit Imperiul lui Alexandru între generalii săi. În timp ce la Vest de Marea Mediterană “fiii șarpelui babilonului” organizau două noi tabere, Roma și Cartagina. [22] Aceasta va fi Roma, un secol mai târziu, care a fost întemeiată prin război pentru a deține supremația în lume.

Din nou, urmând același Modus operandi, în momentul în care unul dintre imperiile a ajuns la supremația dorită, au început procesul de dezintegrare, prin crearea unei noi religii, și anume creștinismul. [23]

Creștinismul este o nouă rescriere a acelorași mituri repetate de milenii, în care așa-numii “părinți ai bisericii” sunt o reprezentare legendară a savanților gnostici, membri ai societăților secrete răspândite în Imperiul Roman, care au scris Noul Testament. [24]

Nici apostolii, nici Isus Hristos, nici Fecioara Maria nu au fost reali, decât zeița egipteană ISIS sau Semiramis asiria, [25] Isthar Acadia sau Inanna sumeriană.

Acest lucru pare greu de crezut, mai ales în zilele noastre, însă acesta este adevarul pur. Nici Isus nu a fost îngropat în Cașmir, nici nu a existat vreodată în istorie un fiu al lui Dumnezeu, numit Isus Hristos, cum nici orașul Nazaret nu a existat vreodată în primul secol al erei noastre. Totul este o poveste inventată în secolul al IV-lea al epocii noastre. Biblia este un simbolism pur cabalist, o legendă astrologică.

Cei doisprezece apostoli reprezintă cele douăsprezece triburi ale lui Israel, care la rândul lor reprezintă douăsprezece semne ale zodiacului. Nașterea lui Isus de pe 25 decembrie este desprinsă din solstițiu de iarnă. De asemenea, nașterea lui Ioan Botezătorul de pe 24 iunie este desprinsă din solstițiu de vară.

Toate elitele acestei societăți profane au fost activ interesate să inoculeze ideea unui Isus istoric, care nu are bază arheologică. Mai mult decât atât, notele bibliografice ale acestor minciuni sunt stocate în siguranță în arhivele secrete ale bibliotecii Vaticanului, potrivit unei surse care cunoaște aceste lucruri, și care a avut acces la acestea printr-un ordin cavaleresc.

Creștinismul a fost folosit de Roma pentru a crea o legătură între popoarele imperiului și popoarele barbare care erau deasupra organizațiilor naționale. Când și-a îndeplinit misiunea, Imperiul Roman de Apus [26] a fost dizolvat în mai multe părți. Linia de sânge Caldeeană babiloniană a părăsit Babilonul în urma presupusului creștinism, și s-a mutat la Vatican.

Centrul de putere babilonian a copiilor șarpelui a fost transferat la Roma în secolul al IV-lea al epocii noastre, după ce au condus timp de milenii Mesopotamia. Procesul de creștinare a occidentului începuse, [27] iar un secol mai târziu Imperiul Roman va fi dizolvat, în istorie acest proces poate fi comparat cu distrugerea Babilonului.

O serie de regi ai Italiei de origine germanică, sub supravegherea Vaticanului au trecut pe la cârma Italiei, până în secolul al IX-lea, atunci când a fost activat Sfântul Imperiu Roman [28], care implica Germanizarea sub acoperirea a Caldeeniilor, a căror putere și ramificații se întindea în Italia, Germania și Franța.

Aceste grupuri vor ajunge la putere mai târziu în Spania și Marea Britanie, dând naștere Imperiului Britanic și Imperiului Spaniol.

În secolul al VII-lea, frăția șarpelui creează o nouă religie în orient, Islamul. [29] Islamicii distrug apoi Imperiul Sasanid [30] condus pe zone de generalii lui Alexandru cel Mare, după căderea sa de pe tron.

Mai târziu este transformat în Imperiul Otoman, [31] un alt front care va prezentat ca antagonist al monarhiilor creștine europene.

Actuala putere a frăției babiloniene continuă să fie localizată în Vatican, cu un post de conducere important în orașele Londra și Washington. Din aceste centre de comandă domină toate zonele lumii din umbră.

Pentru societatea profană, Caldeeană, în prezent este pur și simplu creștină a Mesopotamiei. Chiar și astăzi, în scaunul patriarhal, Caldeenii creștini se referă la Babilon. Este un nou mod de ascundere al termenului Caldeean și relația sa cu Babilon.

Procesul de evanghelizare a Americii în secolul al XVI-lea din partea agenților europeni ai frăției șarpelui a fost, de asemenea, parte a acestui plan milenar.

De-a lungul Imperiului Britanic și Spaniol au pus bazele noului imperiu emergent, Imperiul Statelor Unite ale Americii care a fost impus restului lumii, controlat de la Londra și Vatican și se confruntă cu Rusia și China, de asemenea, controlate de Londra și Vatican.

Care sunt următoarele obiective ale Caldeenilor?

Grupul de putere global își continuă călătoria de milenii încoace, mimând mișcarea Dumnezeului său, care este Soarele, și se mută ca Regele Soare de la Est la Vest.

Următoarea lor oprire va fi China, o călătorie care a început cu mii de ani în urmă din Babilon, de acolo la Roma trecând prin Londra și Washington, ajungând în cele din urmă la Beijing, și cu siguranță înapoi în Mesopotamia, într-o călătorie care va dura încă câteva milenii.

Este cu siguranță o agendă ascunsă, un fenomen supraomenesc cu motivații întunecate, doar la îndemâna acelui grup select, conectat prin sânge cu ”zei noștri creatori”

Este vorba despre grupul pe care unii inițiați îl numesc Caldeeanii babilonieni ai frăției șarpelui. Astăzi, ne aflăm într-un proces de distrugere, atât a Creștinismului cât și a Islamului. În acest proces, istoria ne învață că va fi creată o nouă religie pentru a dizolva mai târziu imperiul dominant în mai multe părți. Dar pentru ca acest lucru să se întâmple, va dura mai multe secole.

Din această dizolvare care a avut loc acum câteva sute de ani, un nou imperiu și antagonistul său vor apărea, alături de o nouă derivare religioasă. Ei se vor confrunta și va sta în picioare un imperiu dominant, iar mai târziu acest imperiu va fi din nou dezintegrat în mai multe părți, iar apoi va fi creată o nouă religie.

Acest proces de modelare a vieții oamenilor, se va repeta din nou și din nou, peste milenii…

Referințe:

 1. https://ro.wikipedia.org/wiki/Perioada_Ubaid
 2. https://ro.wikipedia.org/wiki/List%C4%83_de_regi_sumerieni
 3. https://ro.wikipedia.org/wiki/Hominidae
 4. https://www.realitatea.net/rh-negativ-rh-pozitiv-grupa-sange_2182603.html
 5. https://ro.wikipedia.org/wiki/Societate_secret%C4%83
 6. https://en.wikipedia.org/wiki/Chaldea
 7. https://ro.wikipedia.org/wiki/Imperiul_Akkadian
 8. https://ro.wikipedia.org/wiki/Anu
 9. https://en.wikipedia.org/wiki/Inanna
 10. https://ro.wikipedia.org/wiki/I%C8%99tar
 11. https://en.wikipedia.org/wiki/Assyria
 12. https://en.wikipedia.org/wiki/Hyksos
 13. https://ro.wikipedia.org/wiki/Regatul_Israel_(monarhie_unit%C4%83)
 14. https://ro.wikipedia.org/wiki/Regatul_Iuda
 15. https://ro.wikipedia.org/wiki/Iudaism
 16. https://en.wikipedia.org/wiki/Levi
 17. https://ro.wikipedia.org/wiki/Leviatan_(animal_biblic)
 18. https://en.wikipedia.org/wiki/Elam
 19. https://ro.wikipedia.org/wiki/Cirus_al_II-lea_cel_Mare
 20. https://en.wikipedia.org/wiki/Achaemenid_Empire
 21. https://ro.wikipedia.org/wiki/Alexandru_cel_Mare
 22. https://ro.wikipedia.org/wiki/Cartagina
 23. https://ro.wikipedia.org/wiki/Cre%C8%99tinism
 24. https://ro.wikipedia.org/wiki/Noul_Testament
 25. https://en.wikipedia.org/wiki/Semiramis
 26. https://ro.wikipedia.org/wiki/Imperiul_Roman_de_Apus
 27. https://ro.wikipedia.org/wiki/Cre%C8%99tinarea_popoarelor_germanice
 28. https://ro.wikipedia.org/wiki/Sf%C3%A2ntul_Imperiu_Roman
 29. https://ro.wikipedia.org/wiki/Islam
 30. https://ro.wikipedia.org/wiki/Imperiul_Sasanid
 31. https://ro.wikipedia.org/wiki/Imperiul_Otoman

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (7 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!