Home Nou Regimul pseudo-democratic în care trăim face totul pentru a ne sărăci, a ne îmbolnăvi și a ne ține în ignoranță (radiografia societății)
Nou

Regimul pseudo-democratic în care trăim face totul pentru a ne sărăci, a ne îmbolnăvi și a ne ține în ignoranță (radiografia societății)

Pentru sistemul politic modern cetățeanul perfect este cel sărac, bolnav, prost și ignorant. Aceasta poate părea o afirmație ironică, dar, din păcate, nu este așa. Dacă privim în jurul nostru pentru a reflecta, putem vedea că regimul pseudo-democratic în care trăim face totul pentru a ne sărăci, a ne îmbolnăvi și a ne ține în ignoranță.

Din ce în ce mai mult, vedem că lucrurile se agravează în societatea în care trăim. Dacă analizăm situația din România, spre exemplu; majoritatea oamenilor discută doar despre fotbal, bârfe, discuții despre programe de televiziune stupide ș.a.m.d. Și asta datorită sistemului, care utilizează intens metoda soft power, adică cea de control mental. Cu alte cuvinte, populația este bombardată de dezinformare, este spălată în mod constant pe creier, deseori fără să-și dea seama. Atacurile sunt coordonate și axate pe patru direcții principale: sărăcia, boala, prostia și ignoranța.

În mod evident, sărăcia, pare că își atinge scopul, anihilând complet statutul bunăstării. În țări precum România, Bulgaria, Serbia, etc. au făcut deja acest lucru. Populațiile suferă sub jugul datoriei publice și sunt zdrobite de impozitare, astfel încât să fie ținute într-o sărăcie perpetuă.

Cetățeanul „bolnav”; oare de ce există atâta lume bolnavă în condițiile nenumăratelor vaccinuri și medicamente vândute pe piață? Dacă analizăm acest fapt, vom vedea că consumul de medicamente are un alt factor de impact.

În domeniul sănătății, spre exemplu, există mii și mii de decese anuale din cauza numărului uriaș și scandalos de infecții contractate în spitale, iar unele brutale care sunt generate de dictatura sănătății. Un exercițiu de gândire este cel al vaccinurilor, în care cei care luptă pentru libertate, susțin propriii călăi și iau adesea atitudini ostile față de cei care refuză să-și vaccineze copiii, sub pretextul că medicii și-au dedicat întreaga viață studiului și tratamentului bolilor și îi ajută pe ceilalți să trăiască mult timp. Cu toate acestea, realitatea este alta. Dacă medicii au descoperit tratamentele tuturor bolilor și îi ajută pe ceilalți să trăiască mult timp, de ce ei înșiși nu trăiesc mai mulți ani decât cetățenii obișnuiți?

Un exemplu în acest sens; în urma unui studiu pilot de 10 ani, realizat de Asociația Medicală Indiană – Kerala, intitulat „Mortalitatea medicului”. Din 2007 până în 2017, speranța medie de viață a unui medic din Kerala a fost de doar 61,7 ani. Media națională fiind de 67,9, iar cea a Kerala de 74,9. Principalii vinovați au fost desigur bolile cardiovasculare, cancerul și desigur suicidul.

Dacă am asocia prostia cu un singur element, pe primul plan ar fi „televiziunea sau mass-media clasică”. Evident, acesta nu este singurul instrument de propagare a prostiei, dar este fără îndoială cel mai eficient cu puterea sa uriașă de a ajunge la masele aproape neajutorate.

Prostia cu ajutorul televiziunilor este alimentată de jurnaliști, de pseudo-experți plătiți de sistem cu scopul de a folosi știrile false sau a datelor istorice inexacte, care nu fac altceva decât să producă plictisirii masive și îndobitocire, datorită publicității agresive. În sfârșit, există și alte exemple practice de generare a prostiei.

Cireașa de pe tort: ​​ignoranța. Un sistem școlar în dezordine, capabil să formeze mase de ignoranți, cu universități populate de faimoșii „baroni”, subjugați puterii industriei momentului, care transformă cunoașterea în adevărate fabrici de ignoranți.

De asemenea, piramida puterii susține ignoranța în rândul cetățeanului de rând, iar starea sa asupra școlii și a unor concepte la fel de fundamentale pe cât sunt importante, pe atât omul le ignoră de obicei, cum ar fi Fereastra Overton – manipulare la nivel înalt.

Întrebarea este, cum să lupți împotriva sărăciei, împotriva bolilor, împotriva prostiei și împotriva ignoranței?

Simplu; cu ajutorul conștientizării.

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (5 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!