Home Nou Religia este o întreprindere privată al cărei scop este de a aduce profit și de a dezbina lumea
Nou

Religia este o întreprindere privată al cărei scop este de a aduce profit și de a dezbina lumea

RELIGIA = DEZBINĂ ȘI CUCEREȘTE = PROFIT

Toate religiile au fost create și sunt conduse familiile regale ale Europei pentru a se asigura că au în subordine sclavi docili și ușor de manipulat.

Religiile nu învață tehnicile, căile de eliberare a corpului mental (ego), unde textele ancestrale demonstrează că este singura sursă de război împotriva adevărului sau a războiului de pe pământ… Scopul religiilor este de a stimula ego-ul, corpul mental, prin povești frumoase, pentru a ține omul sclav mental, dependent afectiv de corpul său, pentru a preveni autonomia sa, și acest lucru pentru a-l împiedica să se încarneze în lumina momentului prezent pe o frecvență continuă, pentru a-l împiedica să-și dezvolte capacitatea și creierul său… Această școală de înstrăinare împiedică sclavul să traseze cunoștințele (informațiile) aflate în afara stării de hipnoză = mișcare inconștientă… Arta lui Samadhi, și anume, de a elibera corpul mental pentru a aprofunda inteligența sa, pentru a putea hrăni inima sa (nucleele atomice) cu dragoste (energie), este o cunoaștere ancestrală ascunsă voluntar de toate religiile lumii.

O religie este o întreprindere privată al cărei scop este de a aduce profit. Religiile sau multinaționalele cum mai pot fi numite ele, nu au niciun interes din punct de vedere financiar de a învăța cunoașterea responsabilă a autonomiei și acest lucru, pentru a evita armonizarea cetățenilor (suveranitatea), care pot trăi și pot dezvolta orașe independente!

Mai mult decât atât, Isus nu a fost singura ființă umană care a stăpânit materia atomică… Există dovezi care arată valoarea fenomenală a ascensiunii maeștrilor care au reușit această performanță, și anume, numărul extraordinar de persoane care nu mănâncă mâncare sau nu bea apă, sunt, de asemenea, o probă concretă.

100% din religiile sunt utilizate de către forța întunericului, pentru a diviza și cuceri (“divide et impera” – dezbină și cucerește), pentru a reduce nivelul de vibrație (luminozitate) oamenilor, pentru a preveni puterile supraomenești și pentru a împiedica suveranitatea cetățenilor (autonomia).

Forța întunecată, prin intermediul criminalilor de război, folosește frica, corpul mental (ego), în care corpul fizic refuză să perceapă adevărul acestei realități, iar acest lucru se datorează instinctului său de supraviețuire, unde își pierde toate punctele de referință. Curajul, este o frecvență continuă în lumina momentului prezent, permite identificarea forței întunecate, tehnicile sale de război, iar acest curaj face posibilă dobândirea inteligenței pentru a semăna și pentru a culege pacea pe pământ.

Dacă analizăm istoria Vaticanului, a iezuiților, vom ajunge la concluzia că aceasta este sursa multor crime de război, prin cruciadele iezuite-masonice, până azi. Ele demonstrează doctrina lor criminală de „dominare completă“, realizată la nivel mondial prin: război, genocid și depopularea (exemple recente: genocid printre nativii din Canada 1880-1984, genocidul sârb, administrat de Vatican în timpul celui de-al doilea război mondial, cu un caz în instanța în curs de desfășurare în SUA și genocidul musulmanilor Shia din Irak, cu mai mult de 1.217.892 decese).

Religia și ideologia sunt pur și simplu mijloace prin care ne exercităm răutatea din inimă, iar Vaticanul, a fost și rămâne în centrul tuturor religiilor, le conduce prin cele 6 loji masonice, este o realitate inevitabilă!

De exemplu, Coranul, cartea sfântă a musulmanilor, conține cel puțin două sute cincizeci de versete care glorifică războiul sfânt, jihad-ul. Cuvântul jihad înseamnă literalmente „luptă”. Apărut în cadrul religiei islamice ca o materializare a dorinței de cucerire și dominație a lumii, jihadul sau războiul sfânt este propovăduit ca una din învățăturile esențiale ale Coranului.

Prin urmare, aflarea adevărului dezrobează umanitatea. O ființă umană autonomă nu poate fi controlată prin impunerea credințelor false (dependențe afective). Această cunoaștere duce la libertate, suveranitatea națională (uniune și armonie) care pornește de la libertatea individuală.

 

Comentarii pe Facebook
5/5 - (3 votes)

Author

ThePOC

error: Content is protected !!